Θέατρο του παραλόγου με πολλούς πρωταγωνιστές

Τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες, γύρω από το ποδόσφαιρο μας και τα στημένα, αγγίζουν ίσως και ξεπερνούν, το θέατρο του παραλόγου.

Έχουμε και λέμε, ο  Μάριος Παναγή, γνωστός και ως σφαγέας των εκατοντάχρονων, βγαίνει αράδα σε ραδιόφωνα, κοινωνικά δίχτυα και ούτω καθεξής και πυροβολεί συνέχεια τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και το κατεστημένο γενικότερα. Ναι, μιλάμε για τον ίδιο άτομο που ακόμα περιμένουμε να μας δικαιολογήσει,  εκείνη την αλήστου μνήμης διαιτησία το 2011.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, είναι ο εντολοδόχος της ΟΥΕΦΑ για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ενώ επί προεδρίας του στην Κύπρο, μάθαμε τους φακέλους, αυξήθηκε η διαφθορά, είδαμε εγκλήματα και εγκλήματα, ενώ είναι και μέτοχος της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, την ίδια ώρα που κατέχει το θεσμικό ρόλου του προέδρου της ομοσπονδίας. Είδαμε ομάδες να μειώνονται και σε μία μέρα να αυξάνονται, για να σωθούν τάχα οι μικροί. Είδαμε ομάδες να αποσύρουν τη στήριξη που του παρείχαν, ωστόσο την κρίσιμη ώρα της αλλαγής, επέστρεψαν όλοι με μοναδική εξαίρεση την Ανόρθωση, στην αυλή του βασιλιά.

Μάλιστα, βλέπουμε και τον άνευ προηγουμένου στρουθοκαμηλισμό, να τρέχουν να σώσουν το ποδόσφαιρο, με μια ευαισθησία σαν πως  και οι κόκκινοι φάκελοι μπήκαν στην πραγματικότητα μας σήμερα, δεν τους έχουμε εδώ και χρόνια. Δεν είναι εδώ και χρόνια το πρόβλημα, που οι ιθύνοντες και οι κατέχοντες τα αξιώματα έκλειναν επιδεικτικά τα μάτια για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους.

Αυτοί που κατάστρεψαν το ποδόσφαιρο, αυτοί που ανέβασαν στα ύψη τη διαφθορά, αυτοί που επέτρεψαν στον υπόκοσμο να κάνει κουμάντο, αυτοί που αποτέλεσαν μέλη του κατεστημένου όντας από τα πιο υπάκουα πιόνια, είναι οι ίδιοι που τώρα αλωνίζουν για να το καθαρίσουν…

Το μόνο που έχουμε να ελπίζουμε, αλλά δεν έχουμε κάπου να το στηρίξουμε βάσιμα, είναι όντως να θέλουν να γυρίσει σελίδα το ποδόσφαιρο μας. Ωστόσο, ο πρότερος βίος όλων, μόνο αισιόδοξα μηνύμα δεν μπορεί να στείλει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ