Παν.Συ.Φι προς Πουλλαΐδη: «Αδειάστε μας τη γωνιά»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 28.11.2016

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου μετά την έκτακτη ψεσινή του συνεδρία τοποθετείται για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας. Μια ομάδα πρότυπο για τα κυπριακά δεδομένα που κατέληξε να γίνετε το περίγελο και το κλοτσοσκούφι του κάθε χωριού. Μια ομάδα με Ιστορία γραμμένη από χρυσά γράμματα, κάποιοι καρεκλοκένταυροι με τις αποφάσεις τους αλλά περισσότερο με την απάθεια τους προσπαθούν να την εξαφανίσουν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Καταρχάς ξεκινούμε αυτά που θέλουμε να πούμε τονίζοντας ότι η κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα είναι η δυσκολότερη ΙΣΩΣ και της πολύχρονης ιστορίας μας. Μια κατάσταση που μας βρίσκει στον αναπνευστήρα και εμείς σαν κόσμος θα κρίνουμε το μέλλον της. Αυτά τα λέμε και τα εννοούμε μέχρι και την τελευταία παύση. Δεν υπάρχουν πλέον άλλες επιλογές παρά μόνο να σταθούμε αντάξιοι στα λόγια των ιδρυτών μας και στα όσα τραγουδάμε για τόσα χρόνια. Η ψυχολογική κατάσταση που βρίσκετε ο κόσμος είναι η χειρότερη αλλά πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις να αντεπεξέλθουμε αν θέλουμε να έχουμε την αγαπημένη μας Ανόρθωση στο μέλλον με όσα ονειρευόμαστε.

Στην χθεσινοβραδινή τραγωδία αποχωρώντας πριν την λήξη του αγώνα, ανεβήκαμε στα θεωρεία πολυτελείας για να πάρουμε μια εξήγηση για το συμβαίνει. Προς μεγάλη μας έκπληξη και προς καλή τους τύχη η εικόνα που αντικρίσαμε ήταν πιο αποκαρδιωτική και από την εμφάνιση της ομάδας. Δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ του συμβουλίου στο “προεδρικό” θεωρείο παρά μόνο του προέδρου του Σωματείου που καμία σχέση έχει με το ποδοσφαιρικό. Αυτή η εικόνα που αντικρίσαμε είναι αντάξια του τρόπου λειτουργίας της κωλοεταιρείας σας. Άφαντοι, χωρίς το απαραίτητο κύρος, ψεύτες και απατεώνες.

Έχουμε ανεχτεί πάρα πολλά, έχουμε χάσει την υπομονή μας και δεν βλέπουμε διέξοδο με την παρούσα κατάσταση. Το καλοκαίρι μετά από μεγάλη περίοδο αβεβαιότητας και χωρίς εναλλακτικές βάλαμε νερό στο κρασί μας με την παραμονή Χρίστου Πουλαίδη αφού όμως πρώτα μας ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ πως επρόκειτο να λειτουργήσουμε με πλήρη διαφάνεια, επαγγελματισμό και υπό το καθεστώς εκτελεστικού προέδρου.

Ποιό από τα παραπάνω έχει γίνει εμείς ακόμα δεν καταλάβαμε εκτός και αν έχουν γίνει σε καμιά από τις επιχειρήσεις του στο μπαχρέιν. Σε ποια κατηγορία εμπίπτουν τα πιο κάτω; Η πρόσληψη αναλυτή ποδοσφαίρου κάποιου ονόματι Σοφοκλή που το μόνο του προσόν ήταν η φιλία με τον γιο σου; Η πώληση ποδοσφαιριστών αξίας σχεδόν 1,5 εκατομμυρίων που αντί να κάνουν την ομάδα πιο ανταγωνιστική από πέρσι την έκαναν ομάδα διαβάθμισης; Η πρόσληψη των ισπανών που μας κουβάλησαν παίχτες 2ης και 3ης διαλογής; Η πρόσφατη πρόσληψη πρώην δημοσιογράφου και εκπροσώπου τύπου μέχρι πρότινος άλλης ομάδας και κανείς δεν γνωρίζει πότε και γιατί; Η ανυπαρξία μας στα κέντρα αποφάσεων που μας αντιμετωπίζουν σαν μικρομεσαία ομάδα; Το απλήρωτο προσωπικό της ομάδας που περιμένει μπας και σκάσει καμιά χορηγία για να πληρωθούν; Τι είναι όλα αυτά κ.Πουλλαίδη ; Επαγγελματισμός ή διαφάνεια; Ποιος θα αναλάβει αυτό το κόστος; Ο κόσμος πάντως δεν θα το κάνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για σας.

Ως Παν.Συ.Φι απαιτούμε όπως συγκληθούν πριν την λήξη του τρέχοντα έτους Γενικές συνελεύσεις τόσο της εταιρείας όσο και του Σωματείου ώστε να αλλάξει άρδην η τωρινή κατάσταση με την απομάκρυνση σας από την ηγεσία της ομάδας. Σας καλούμε όπως παραχωρήσετε τις μετοχές σας στο Σωματείου και τα μέλη αυτού να αποφανθούν τι μέλει γενέσθαι. Εδώ είναι που ρόλο θα παίξουν οι επιφανείς Ανορθωσιάτες που θα βγουν μπροστά και μαζί με την στήριξη του κόσμου θα οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που τις αξίζει στα αμέσως επόμενα χρόνια. Για να γίνει αυτό όμως ΠΡΩΤΑ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ χωρίς κλαψουρίσματα, χωρίς παιχνίδια, χωρίς ενοίκια, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ μάλιστα τα φετινά χάλια που δημιουργήσατε. Δεν διαπραγματευόμαστε πλέον, δεν συζητάμε. Είμαστε απόλυτοι στις θέσεις μας και σίγουροι για το τι ζητάμε. Αν δεν το πράξετε ομαλά και όμορφα, θα το κάνετε με τον άλλο τρόπο. Αυτόν που το έκαναν και οι προκάτοχοι σου. Έχετε διορία και η κλεψύδρα βρίσκετε στο τέρμα.

Είμαστε σίγουροι πως όλος ο κόσμος της ομάδας υιοθετεί τις θέσεις μας και θα σταθεί στο πλάι μας σε όποια δραστηριότητα και αν οργανώσουμε για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας. Καλούμε τον κόσμο να μείνει ψύχραιμος και κοντά στον Σύνδεσμο. Κάναμε και λάθη αλλά σας είχαμε προειδοποιήσει προ τριετίας. Δεν μας ακούσατε τότε, ακούστε μας τώρα. Οι “μιτσιοί” που λέγατε τότε μεγάλωσαν και οι “πελλοί” έχουν δίκαιο.

ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΝΕΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΧΘΕΣ

Υ.Γ Όσο για τα μέλη μας μείνετε συντονισμένοι για τον επερχόμενο αγώνα στο τσίρειο. Θα τοποθετηθούμε ξανά εντός των ημερών με λεπτομέρειες.

Με εκτίμηση

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ