«Παλεύουμε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού για το σήμα που φοράμε» (δηλώσεις Ανδρέα Παπαλλή)

Ραδιοφωνικές δηλώσεις στο Super Sport FM πραγματοποίησε ο πρόεδρος της φουτσαλικής Ανόρθωσης, Ανδρέας Παπαλλής.

Για την εικόνα του αγώνα:

«Παρακολουθήσαμε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που ήταν διαφήμιση για το άθλημα. Όσοι το είδαν είτε από το γήπεδο, είτε από τον υπολογιστή τους, απόλαυσαν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.»

Για την πρώτη επιτυχία στο κύπελλο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ:

«Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόμαστε με τον ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο. Μετρούσαμε τρεις αποκλεισμούς και ιδιαίτερα ο χαμένος περσινός τελικός ήταν πικρός για εμάς. Φέτος καταφέραμε και πήραμε το ζητούμενο και βλέπουμε μπροστά.»

Που κρίθηκε ο αγώνας:

«Θεωρώ ότι ένας αγώνας μεταξύ Ανόρθωσης και ΑΠΟΕΛ δεν κρίνεται τόσο στο τακτικό κομμάτι, όσο στο πάθος που βγάζουν οι φουτσαλιστές. Χθες η ομάδα μας αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με δύο αποχωρήσεις βασικών στελεχών λόγω τραυματισμού και μια αποβολή. Στο τέλος αγωνιζόμασταν ουσιαστικά με πέντε φουτσαλιστές, αλλά δείξαμε ότι είχαμε τη θέληση και το πάθος γι να πάρουμε το παιχνίδι. Αν δείτε και το πως πήγε το σκορ, χάναμε με ένα, δύο ή και τρία γκολ, αλλά έστω και στη διαδικασία των πέναλτι, πήραμε την πρόκριση»

Για τη χαρά που δόθηκε στον Ανορθωσιάτικο κόσμο:

«Πάντα το λέω όποτε μιλώ στο ραδιόφωνο ή σε άλλους κύκλους ότι σκοπός της δημιουργίας του τμήματος αυτού ήταν να δίνει όσες περισσότερες χαρές στον κόσμο της Ανόρθωσης. Να τον κάνει περήφανο γνωρίζοντας ότι σε κάθε αγώνα παλεύουμε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού για το σήμα που φοράμε. Σε οποιοδήποτε τμήμα, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να δίνουμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ