Ο Λέβι θυμάται!

Το καλεντάρι του πρωταθλήματος γράφει Εθνικός και σίγουρα στο μυαλό του Λέβι, όπως και όλων μας έρχεται η αναμέτρηση στο Δασάκι την περίοδο 2012 – 2013 όπου προπονητής της «Κυρίας» ήταν και πάλι ο Ισραηλινός.

Η ομάδα τότε, προερχόταν από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα στην 21η αγωνιστική (σημ.) με τη Νέα Σαλαμίνα και ταξίδευε στο Δασάκι για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας. Στο παιχνίδι που διεξήχθη στις 02/03/2013 ο διαιτητής της συνάντησης Μάριος Νικολάου επέτρεπε το βάναυσο παιχνίδι των γηπεδούχων οι οποίοι προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Σκούλιτς στο 45΄.

Η απάντηση δόθηκε με τον Μπάρακ Ιντζχάκι στο 57 με όμορφο σουτ. Στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κεμόγνιε σκόραρε το 2-1 για τον Εθνικό σε μια φάση που έπρεπε να υποδειχθεί ως οφφσαϊντ κάτι που ανέφερε και ο ίδιος ο Λέβι στις δηλώσεις που παρέθεσε στην διάσκεψη τύπου.

Ο Μπάρακ Ιντζχάκι ήταν αυτός που με δεύτερο προσωπικό γκολ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για την Ανόρθωση και παρά τις προσπάθειες της ομάδας στον εναπομείναντα χρόνο και τις ευκαιρίες που βρήκε δεν κατάφερε να σκοράρει με αποτέλεσμα να  απωλέσει δυο βαθμούς στο «Δασάκι» σε μια έδρα αρκετά αφιλόξενη για μας τα τελευταία χρόνια, και για άλλους… παιχνιδότοπος.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ