Ενδιαφέρον από Γερμανία και Ολλανδία για Λαΐφη! Γράφουν για 9 εκατομμύρια!

Ρήτρα 9 εκατομμυρίων για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη και ενδιαφέρον από Γερμανικούς και Ολλανδικούς σύλλογους επικαλείται ο Ευάγγελος Μίχος, σε ρεπορτάζ της στήλης «Ευαγγέλιο», για την ιστοσελίδα contra.gr

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι είχε γραφτεί πως η ρήτρα του Λαΐφη είναι στα 2 εκατομμύρια. Επίσης τονίζουμε, πως η Ανόρθωση διατηρεί ρήτρα μεταπώλησης στον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ

Τον περασμένο Ιούλιο ο Ολυμπιακός προχωρούσε σε μια μεταγραφή – έκπληξη, όπως ήταν αυτή δηλαδή του Κωνσταντίνου Λαϊφη. Σύμφωνα με τον μανατζερικό μύθο ήταν περισσότερο μια άμεση απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Δημήτρη Μελισσανιδη για τον… Τάσο Μπακασέτα (που επικοινωνιακά είχε περάσει ως “αρπαγή” του “τίγρη”), παρότι ο φάκελος του πολυσύνθετου διεθνής Κύπριου υπήρχε τουλάχιστον ένα χρόνο στο “ερυθρόλευκο” τμήμα σκάουτινγκ.

Κακά τα ψέμματα πάντως, τον περασμένο Γενάρη ο Λαϊφης είχε φτάσει κοντά στον ΠΑΟΚ ενώ αυτό το καλοκαίρι αποτέλεσε τον μεταγραφικό πόθο του Τιμούρ Κετσπάγια για την ΑΕΚ αλλά ο Μελισσανίδης δεν έφτανε καν στα 300 χιλιάρικα. Κάπου εκεί κινήθηκε άμεσα ο Ολυμπιακός και για να μην καταλήξει – κι αυτός – στην Ένωση έσκασε μετρητά 600.000 ευρώ στην Ανόρθωση και πήρε τον Λαϊφη. Πόσο βέβαια τον υπολόγιζαν στον Ολυμπιακό φάνηκε από το γεγονός πως στάλθηκε ουσιαστικά “πακεταρισμένος” από την Κύπρο στην Λιέγη!

Στο Βέλγιο όμως, ήδη θεωρείται από τις καλύτερες καλοκαιρινές μεταγραφές. Μετά από συνολικά 16 συμμετοχές με την Σταντάρ, η χρηματιστηριακή του αξία τριπλασιάστηκε και πλέον φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ, με σκάουτ γερμανικών και ολλανδικών ομάδων ήδη να τον σκανάρουν! Την ίδια ώρα που στην Ελλάδα έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν σενάρια πως ο Ολυμπιακός μπορεί να διακόψει τον δανεισμό το και να τον φέρει στο “Καραϊσκάκης”!

Το Ευαγγέλιο έχει το ρεπορτάζ όμως, για την υπόθεση Λαφη: ο δανεισμός του είναι 2ετής (μέχρι τις 30/6/2018), με την Σταντάρ να πληρώνει ετήσιο ενοίκιο 100.000 ευρώ.

Οι Βέλγοι διατηρούν οψιόν αγοράς του ( κάτι που μέχρι τώρα δεν είχε διευκρινιστεί), η οποία όμως, είναι πάρα πολύ υψηλή αφού πλησιάζει τα 9 εκατ. ευρώ!! Μιλάμε για τεράστιο ποσό

Τέλος, με τα τωρινά (τουλάχιστον) δεδομένα δεν υπάρχει θέμα να φορέσει τα “ερυθρόλευκα” τον Γενάρη ο Λαϊφης (ούτε κάποιος άλλος από τους αρκετούς δανεικούς που έχει δεξιά κι αριστερά ο Ολυμπιακός). Κι αυτό είναι επιθυμία – απόφαση του Πάουλο Μπέντο, που δεν … βλέπει και δεν ασχολείται με κανέναν από τους δανεικούς της ομάδας ενόψει της χειμερινές μεταγραφικής περιόδου!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ