Ανόρθωση 3 – 1 Απόλλων: Έχει καρδιά, παρόν και μέλλον…

Σπουδαία νίκη πέτυχε απόψε στο «Λευκόθεο», η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης, που επιβλήθηκε του Απόλλωνα με 3-1, σε ένα παιχνίδι που δικαίωσε εξ ολοκλήρου τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι.

Το πρώτο σετ  ήταν συναρπαστικό, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει, υπήρχαν εναλλαγές στο σκορ και το τέλος βρήκε την ομάδα μας, να το κερδίζει με 29-27!

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τα κορίτσια του Φοίνικα, να διατηρούν το προβάδισμα μέχρι και το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Ο Απόλλωνας ανασυντάχθηκε και ως εκ τούτου η συνέχεια ήταν δραματική, με το τέλος του σετ να βρίσκεις τις φιλοξενούμενες να το κερδίζουμε με 26-24 και να ισοφαρίζουν σε 1-1 σετ.

Το τρίτο σετ ήταν καθοριστικό, καθώς η ομάδα που θα το κέρδιζε θα έπαιρνε και το ψυχολογικό αβαντάζ. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ, το οποίο πήγαινε πόντο πόντο. Το τέλος όμως του σετ, βρήκε τα κορίτσια της Ανόρθωσης να το κερδίζουν με 25-23 και να παίρνουν εκ νέου το προβάδισμα στον αγώνα.

Το τέταρτο και τελευταίο όπως έμελλε σετ,  κινήθηκε σε διαφορετικό τέρμπο. Αρχικά η ομάδα μας έτρεξε το δικό της σερί, με 11-04 για να απαντήσει ο Απόλλωνας, που το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ τον βρήκε να προηγείται με 15-16. Το τέλος ήταν δραματικό, με την ομάδα μας να καταφέρνει να κερδίζει το σετ με 25-23 και το παιχνίδι με 3-1.

Ήταν μία σπουδαία νίκη από κάθε άποψη για την Ανόρθωση και τα κορίτσια του Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς. Η ομάδα είναι νεανική και νίκες σαν και αυτές πιστοποιούν αφενός το πλούσιο ταλέντο που υπάρχει στις τάξεις της, αφετέρου δείχνουν τον χαρακτήρα, τη ψυχή και την καρδιά που έχουν τα κορίτσια του Φοίνικα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Α. Μπόσκοβιτς): Βασιλείου, Μπρατούνχινα, Παπαγεωργίου, Μ. Κολοκοτρώνη, Βούκοβιτς, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Κ. Γιασουμή., Οικονομίδου. Ε. Κολοκοτρώνη.

SABBIANCO ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. Γιαπάνης): Λαβρούκ, Ιορδάνους, Σπύρου, Χουντίμα, Στυλιανού, Γκουράνι – Λίμπερο: Χριστοφόρου – Αλλαγές: Λεωνίδου, Στεφάνου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ