Ζοάο Βίκτορ: «Στην αρχή της σεζόν θα προσπαθούσαμε να διεκδικήσουμε κάποιο τίτλο»

Ως ο πολυτιμότερος της ομάδας με τον Ερμή, βραβεύτηκε ο Ζοάο Βίκτορ, από την χορηγό εταιρεία, stoiximan.gr.

Στα πλαίσια της βράβευσης του ο Ζοάο μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα και πως διαμορφώθηκε η κατάσταση, τονίζοντας πως θέλει ο κόσμος να μείνει στο πλευρό μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζοάο.

Έχω παλέψει σκληρά για αυτό το βραβείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω  τον χορηγό stoiximan. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά δουλειά για να κερδίσω περισσότερα βραβεία αλλά το πιο σημαντικό δεν είναι να κερδίζω ατομικά βραβεία αλλά να κερδίζω μαζί με την ομάδα που είναι το πιο σημαντικό.

Στην αρχή της σεζόν θα προσπαθούσαμε να διεκδικήσουμε κάποιο τίτλο, γνωρίζουμε ότι τώρα παίρνουμε μία δύσκολη κατάσταση αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά μαζί και με τον νέο προπονητή να κάνουμε τα πράματα καλύτερα και να γίνουμε η Ανόρθωση που όλοι θέλουν.

Θέλουμε να ξεκινήσουμε να αλλάζουμε την κατάσταση και να ξεκινώντας από το επόμενο παιχνίδι, και ελπίζουμε να κάνουμε πολύ καλύτερα πράγματα για να νικήσουμε το παιχνίδι και να κάνουμε τους φιλάθλους μας και εμάς χαρούμενους, επειδή το χρειαζόμαστε.

Γνωρίζω ότι η κατάσταση δεν είναι καλή, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι, αλλά θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν γιατί τους χρειαζόμαστε και η Ανόρθωση είναι να είμαστε όλοι μαζί, για αυτό σας παρακαλώ συνεχίστε να έρχεστε στα παιχνίδια και συνεχίστε να μας στηρίζετε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ