«Τον προπονητή θα τον επιλέξει η διοίκηση»

Τον προπονητή θα τον επιλέξει η διοίκηση, σύμφωνα πάντα με ραδιοφωνικές δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Super Sport FM. Μεταξύ άλλων, ο Πηλακούτας τόνισε πως χρειάζεται υπομονή και πως ο νέος προπονητής πρέπει να είναι γνώστης της ιστορίας της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πηλακούτα:

Για τον διάδοχο του κ. Πούτσιε και την περίπτωση Τιμούρ Κετσπάγια:

«Χθες υπήρξε μια επικοινωνία του προέδρου, Χρήστου Πουλλαίδη με τον Τιμούρ Κετσπάγια που του εκφράστηκε να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία. Ο Τιμούρ Κετσπάγια απάντησε αρνητικά και αυτά είναι τα όσα έγιναν μεταξύ την ομάδα μας και του κ. Κετσπάγια».

Για τις επιπλέον λύσεις:

«Υπάρχουν και άλλα ονόματα στη μικρή λίστα της διοίκησης μας. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε στο κόσμο είναι λίγη υπομονή, ψυχραιμία και οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει θα ενημερώσουμε».

Για το πότε θα γίνει γνωστό το όνομα του νέου προπονητή:

«Πρέπει να κάνουμε υπομονή για όλα τα θέματα θα το κάνουμε γνωστό μέσω δηλώσεων είτε με άλλους τρόπους».

Για το πώς προχωράει το θέμα προπονητή:

«Υπάρχει μια λίστα με προπονητές, υπάρχει το plan b από την στιγμή που ο Τιμούρ Κετσπάγια απάντησε αρνητικά. Πιέζει ο χρόνος αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε μια βιαστική απόφαση. Βασική προτεραιότητα είναι να είναι γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας και της ιστορίας της Ανόρθωσης».

Για το αν έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα:

«Θα ήταν ιδανικό να έκλεινε το θέμα προπονητή μέχρι την Κυριακή. Όμως θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί για να γίνει το δυνατό καλύτερη δυνατή επιλογή προπονητή».

Για το ποιος θα αποφασίσει για τον νέο προπονητή:

«Την επιλογή για τον προπονητή θα την κάνει η διοίκηση».

Για το μέλλον του Αλμπέρτο Μπενίτο:

«Δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε αυτό το θέμα, όταν υπάρχει συμφωνία με τη νέα τεχνική ηγεσία, υπάρχει και ένα σχέδιο για το πώς θα προχωρήσουμε με τον Αλμπέρτο Μπενίτο και τον βοηθό προπονητή. Ο κύριος Ρόντρι έχει την ευθύνη για τις προπονήσεις και να δεν βρεθεί προπονητής μέχρι την Κυριακή θα είναι στο πάγκο για το παιχνίδι με τον Ερμή. Οι εξελίξεις τρέχουν διαρκώς».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Πέραν από τον Καρλίτος και τον Αγκιλάρ δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Είναι πλήγμα η απουσία του Καρλίτος, δυστυχώς για εμάς τραυματίστηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι και δεν θα τον έχουμε για δύο μήνες. Δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό για τον Αγκιλάρ, υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβει το επόμενο παιχνίδι».

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Οθέλλο:

«Είναι μόνοι οι αγώνες, είμαστε ξεκάθαρο φαβορί ωστόσο πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ