Στο «Θεμιστόκλειο» θέλει μόνο νίκη!

Η κακή εμφάνιση της πρεμιέρας στη Δερύνεια, απέναντι στην τοπική Αναγέννηση προβλημάτισε άπαντες στις τάξεις της ομάδας μας.

Τεχνική ηγεσία και πετοσφαιριστές  αντιλήφθηκαν πως για να μπει εκ νέου η ομάδα σε πρωταγωνιστική πορεία, εμφανίσεις όπως αυτές της Παρασκευής απαγορεύονται.

Έτσι λοιπόν η ομάδα μας την Παρασκευή 28/10 το βράδυ στις 20:00 στο Θεμιστόκλειο, στοχεύει μόνο τη νίκη απέναντι στην Ε.Ν.Παραλιμνίου. Νίκη η οποία αν έρθει θα είναι και η πρώτη για φέτος και θα αλλάξει τη ψυχολογία των αθλητών μας προς το καλύτερο, ιδιαίτερα μετά και τα λυπηρά συμβάντα με τη διάρρηξη στο Θεμιστόκλειο.

Ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Αντώνης Παπαδόπουλος μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Βλάντο Κνέζεβιτς που εξέτισε την τιμωρία του και αναμένεται να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο, τόσο στο παιχνίδι με την Ε.Ν.Παραλιμνίου όσο και στο πρωτάθλημα γενικότερα.

Ελπίδα και ευχή όλων στο πετοσφαιρικό τμήμα, είναι η επιστροφή του Κνέζεβιτς να μην είναι η μοναδική, καθώς όλοι ελπίζουν και προσδοκούν ο κόσμος να επιστρέψει στο «Θεμιστόκλειο» και να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται για αναγέννηση του Φοίνικα στα φιλέ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ