Ράγιος: «Η αλήθεια είναι ότι ως «10άρι» νιώθω πιο άνετα»

Δηλώσεις στα πλαίσια της βράβευσης του από τον ΠΑ.Σ.Π, για το  καλύτερο τέρμα της αγωνιστικής έκανε  στο protathlima.com ο  Ρούμπεν Ράγιος. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, τόνισε πως μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επίθεσης, όσο και ως επιτελικός μέσος, δηλώνοντας πως στον άξονα αισθάνεται πιο άνετα. Παράλληλα, εξέφρασε και την αισιοδοξία του πως η ομάδα θα βελτιωθεί μιας και χρειάζεται χρόνο λόγω των πολλών νέων ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Ράγιος.

Για το γεγονός ότι πήρε το βραβείο με το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε στον αγώνα με την ΑΕΖ σχολίασε:

«Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και μου έδωσε την ευκαιρία να πετύχω αυτή τη διάκριση. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα αυτό το γκολ. Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα με την απόδοση μου, τα γκολ και τις ασίστ μου. Ελπίζω να έρθουν κι άλλα γκολ στα επόμενα παιχνίδια».

Η άποψη του για το ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο, δυνατό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η Ομόνοια είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο γήπεδο. Να βγάλουμε όλα αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις. Να παίξουμε ως ομάδα. Όλοι μαζί με τον κόσμο μας μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ποια είναι η αγαπημένη του θέση και που πιστεύει ο ίδιος ότι αποδίδει καλύτερα;

«Παίζω εκεί που μου ζητά ο προπονητής μου. Είμαι εδώ για να βοηθώ την ομάδα. Μπορώ να αγωνιστώ στα άκρα αλλά και ως «10άρι». Η αλήθεια είναι ότι ως «10άρι» νιώθω πιο άνετα. Σε αυτή τη θέση έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά δεν έχω πρόβλημα να παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής. Από αυτόν εξαρτάται».

Για το ποιοι είναι οι λόγοι που δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης η Ανόρθωση μέχρι τώρα και πως βλέπει τη συνέχεια;

«Θεωρώ ότι κάναμε καλά παιχνίδια αλλά δεν ήρθαν τα αποτελέσματα. Ακόμα όμως είμαστε στο ξεκίνημα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις, κάναμε καλή δουλειά στην προετοιμασία. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες στην ομάδα και αυτό κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα όμως πιστεύω ότι η ομάδα θα βελτιωθεί και θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ