Πηλακούτας: «Έχουν τεθεί προϋποθέσεις»

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Super Sport FM παρέθεσε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας. Διαβάστε τις αυτούσιες…

Για το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τον Τιμούρ Κετσπάγια:

«Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ανάμεσα στην αντιπροσωπεία της Ανόρθωσης και τον Τιμούρ Κετσπάγια, εξηγήσαμε τους λόγους που δεν προχώρησε η συγκεκριμένη περίπτωση. Πλέον τίθεται σε εφαρμογή το Plan B με τους υπόλοιπους προπονητές που βρίσκονται στη λίστα».

Για την επικοινωνία με τον Τιμούρ:

«Πάντοτε υπήρχε άριστη επικοινωνία με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι περισσότερο σε αυτό το κομμάτι, προχωράμε σε άλλες περιπτώσεις με σκοπό να επαναφέρουμε την ομάδα στο σωστό δρόμο».

Για την αντιπροσωπεία που ταξίδεψε στην Αθήνα:

«Επιστρέφει αυτή την ώρα στην Κύπρο».

Για την επόμενη μέρα στην Ανόρθωση:

«Εξετάζονται και αξιολογούνται κάποιες περιπτώσεις. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά. Εκτός από τον Καρλίτος και τον Αγκιλάρ οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή».

Για την περίπτωση του Ρόνι Λέβι:

«Θα ακουστούν και θα γραφτούν αρκετά ονόματα. Η διοίκηση μας εφόσον αντιληφθεί πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος με κάποιο προπονητή, θα προχωρήσει σε συζητήσεις, εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις που έχουμε θέσει».

Για το αν έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα:

«Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται αν δεν βρεθεί ο κατάλληλο άνθρωπος να προχωρήσουμε με κάποιο προπονητή. Γίνονται ενέργεια για να ολοκληρωθεί το συντομότερο το συγκεκριμένο κεφάλαιο».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή:

«Ο κάθε βαθμός που θα χάνεται θα είναι σημαντικός. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών. Είναι επικίνδυνη επιθετικά η ομάδα του Ερμή. Πρέπει να προσέξουμε αρκετά και με τη σειρά μας να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Για τη βράβευση του Λευτέρη Πετρούνια:

«Θα βραβεύσουμε τον Λευτέρη Πετρούνια και καλώ τον κόσμο της ομάδας να προσέλθει στο παιχνίδι λίγο πιο νωρίς για να τον τιμήσει».

Για την προσέλευση του κόσμου στο Κυριακάτικο παιχνίδι:

«Είναι νωρίς για προβλέψεις ωστόσο ο κόσμος μας έδειξε πως παρά την στενοχώρια και την πικρία του είναι δίπλα στην ομάδα και θεωρώ πως θα είναι δίπλα μας και σε αυτό το παιχνίδι».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ