Πηλακούτας: «Δεν είναι κανένας ικανοποιημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας»

Δηλώσεις στον Super Sport FM παρέθεσε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας.

Για το ότι η Ανόρθωση δεν έχει πετύχει μέχρι στιγμής εντός έδρας νίκη:

«Είναι απαράδεκτο σε τέσσερα παιχνίδια να μην έχουμε νίκη στο γήπεδο μας. Θέλουμε να έχουμε κέρδος. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ δεν ήμασταν καλοί το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε περισσότερο. Μας έλειψε το καθαρό μυαλό. Είναι αλήθεια πως η ομάδα χρειάζεται βελτίωση. Ο κόσμος μας είναι απαιτητικός. Είναι λογικό να θέλει κάτι καλύτερο. Αυτό θέλουμε και εμείς».

Για το πώς θα βελτιωθεί η εικόνα:

«Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Επηρεάζει σε ένα βαθμό η απουσία κάποιων ποδοσφαιριστών. Όταν ανεβούν κάποιοι παίκτες και όταν επιστρέψουν οι τραυματίες και ο τιμωρημένος Σιβού, θα έχουμε καλύτερη εικόνα στο γήπεδο».

Για τα μόλις πέντε γκολ που σημειώθηκαν:

«Δεν είναι κανένας ικανοποιημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας. Προσπαθούμε και δουλεύουμε για να γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Πρέπει να γίνουμε πιο δημιουργικοί και να κάνουμε μια μεγάλη νίκη για να επηρεαστούν θετικά οι ποδοσφαιριστές».

Για τον Ράγιος που αγωνίζεται στα άκρα:

«Μπορεί κάποιες φορές να μην βγαίνει το παιχνίδι όμως αυτό δεν γίνεται συνέχεια. Ο προπονητής μας προσπαθεί βλέποντας μέσα από τις προπονήσεις τους παίκτες να πάρει το καλύτερο και τους χρησιμοποιεί εκεί που κρίνει ότι μπορούν να αποδώσουν καλύτερα».

Για τον μέχρι τώρα απολογισμό:

«Μέχρι στιγμής από την βαθμολογική συγκομιδή και την εμφάνιση της ομάδας δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Η τεχνική ηγεσία με τη σειρά της υπόσχεται πως η διακοπή είναι ευεργετική και θα παρουσιαστεί στο γήπεδο μια πιο ανταγωνιστική ομάδα με την επανέναρξη».

Για τα αγωνιστικά νέα:

«Ο Κόπριβετς και ο Σιβού απουσιάζουν, έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Πήρε την πρώτη του κλήση ο Μάριος Νικολάου με την Ελπίδων. Ερέρο και Αγκιλάρ ανεβάζουν ρυθμούς για να είναι έτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ