Ο Βιολάρης για τις αιτίες, τον κόσμο, την ομάδα, την ενίσχυση, τον Κετσπάγια, τον Παντελή

Στο ραδιόφωνο του sports1, μίλησε ο Θέμης Βιολάρης, με τον αναπληρωτή πρόεδρο της εταιρείας, να καταθέτει τη θέση του για όλα όσα διαδραματίζονται στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά πιο κάτω τα όσα είπε:

Για την επιθυμία να έρθουν καλύτερες μέρες στην ομάδα:

«Μας έχει λείψει πολύ. Αυτή η παρουσία μας έχει λυπήσει πάρα πολύ, γιατί κάποιες από τις εμφανίσεις δεν ήταν κατάλληλες για το όνομα της Ανόρθωσης».

Για τις αιτίες:

«Μπορεί να είναι οι χειρισμοί Μαΐου-Ιουνίου, κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν είναι τόσο ποιοτικοί».

Για το τι θα έλεγε στους οπαδούς της ομάδας:

«Το πρώτο πράγμα θα ήταν να ζητήσω συγνώμη. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι κάναμε λάθη. Σαν αναπληρωτής πρόεδρος θεωρώ ότι έχω μερίδιο ευθύνης γι’ αυτό που παρουσιάζεται σήμερα. προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, αλλά οι τραυματισμοί κα η καθυστέρηση στην επιλογή ποδοσφαιριστών και άλλα συμβάντα δεν άφησαν την ομάδα να αποδώσει. Αναλάβαμε τη διοίκηση 7 Ιουλίου, πολλά πράγματα έγιναν πριν εμπλακούμε. Όμως είναι άδικο να ρίχνουμε φταίξιμο σε άλλους».

Για τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα:

«Ο τρόπος επιλογής ποδοσφαιριστών ή κάποιοι που εργάζονται σε αυτό τον τομέα δεν δουλεύουν σε επίπεδο φουλ εργοδότησης στον χώρο μας. Πρέπει να είσαι εκεί καθημερινά. Αν δεν το τρέχεις θα έχεις τα αποτελέσματα που έχεις σήμερα».

Για την ατυχία με τους τραυματισμούς:

«Είναι και οι τραυματισμοί, για παράδειγμα ο Ράγιος δεν ήταν στην αποστολή γιατί ήταν άρρωστος και στο παιχνιδι με την Ομόνοια τραυματίστηκε ο Καλό. Ποιοτικοί ποδοσφαιριστές δεν ήταν παρόντες. Φέρνοντας 15-16 καινιούργιους ποδοσφαιριστές θα πάρει χρόνο να δέσει η ομάδα. Δεν υπάρχει υπομονή από τον κόσμο γιατί είναι η τρίτη χρονιά που τους το ζητάμε».

Για τον νέο προπονητή:

«Θα έχουμε νέο προπονητή αυτή τη βδομάδα. Ο Λέβι είναι αξιόλογος προπονητής, είναι μια από τις πρώτες επιλογές. Είναι στη λίστα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης».

Για την ενίσχυση:

«Θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε τον Γενάρη».

Για τη διαιτησία:

«Μόλις ανοίξω το στόμα μου θα τιμωρηθώ. Δεν είναι φετινά ή προπέρσινα τα λάθη. Έχει 7-8 χρόνια που γίνεται αυτό το πράγμα. Όταν δεν σε λαμβάνουν υπόψη ή κάποιοι αποφασίζουν ότι πρέπει να παίρνουν τους τίτλους και αυτή δεν πρέπει να είναι η Ανόρθωση… Πρέπει να χτίσουμε ομάδα για να μπορούμε να μπαίνουμε στο γήπεδο και να μη δίνουμε δικαιώματα να μας κάνουν αυτά που μας κάνουν».

Για την κριτική του κόσμου:

«Συναντήθηκα με φιλάθλους έξω από το γήπεδο και μου έκαναν τα παράπονά τους. Όπως πονάνε αυτοί πονάω κι εγώ».

Για την περίπτωση Κετσπάγια:

«Εγώ ήθελα να έρθει ο Τιμούρ πριν δύο χρόνια. Θεωρούσα την επιλογή ιδανική λόγω συγκυριών και του τρόπου που έφυγε από την ΑΕΚ. Είχε δίκιο ότι μπορούσε να μας έκανε κι εμάς ζημιά γιατί δεν θα ήταν ο Τιμούρ που ξέρουμε. Θέλουμε προπονητή που να ξέρει το κυπριακό ποδόσφαιρο, να έχει κερδίσει τίτλους, να έχει πειθαρχία και να γνωρίζει το Αντώνης Παπαδόπουλος».

Για το αν υπάρχει αντιπολίτευση στην ομάδα:

«Εγώ δεν το έχω ζήσει αυτό, έχει ξεπεραστεί τους τελευταίους μήνες. Όμως μπορεί και να υπάρχει. Πρέπει όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους γιατί κάποια μέρα δεν θα έχουμε άτομα να τρέξουμε την Ανόρθωση. Δεν έχει γίνει πρόταση στον κ. Παντελή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ