Δεν ήθελε να την δείξει καν (καρέ – καρέ φωτορεπορταζ)

Από τις κινήσεις του Βασίλη Δημητρίου όπως αυτές προκύπτουν μέσα από το βίντεο που κυκλοφόρησε φανερώνει πως ο διαιτητής δεν ήθελε καν να δώσει το φάουλ γνωρίζοντας βέβαια πως θα έπρεπε να υποδείξει και την καθαρή δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπενγκα μιας και η πρώτη υποδείχθηκε μόλις 5 λεπτά προηγουμένως.

Πιο κάτω στις φωτογραφίες φαίνεται πως η επίμαχη φάση γίνεται στο 25:38 με τον Δημητρίου να την σφυρίζει μετά από 4 δευτερόλεπτα, και χωρίς προηγουμένως να υποδείξει με την χαρακτηριστική κίνηση των χεριών του ότι θα αφήσει πλεονέκτημα. Άρα, αν στην πορεία η μπάλα ήταν σε πόδια παικτών της Ανόρθωσης και πραγματοποιείτο επιθετική ενέργεια, κατα πάσα βεβαιότητα θα άφηνε την φάση να κυλούσε και σίγουρα δεν θα επέστρεφε να δείξει την κάρτα στον Μπενγκά με το αριθμό 4, που θα επέφερε και την αποβολή του.

dimitriou-ano-v-ermis-1Η στάση του Δημητρίου που δεν έδειξε με τα χέρια του πως θα αφήσει πλεονέκτημα. Σε τέτοιες περιπτώσεις (δεύτερης κίτρινης κάρτας) ο κανονισμός είναι σαφής. Διακοπή αγώνα και υπόδειξη δεύτερης κίτρινης – κόκκινης κάρτας.

dimitriou-ano-v-ermis-2Η στιγμή που ο Δημητρίου καταλογίζει το φάουλ με την πάροδο 4 δευτερολέπτων…

dimitriou-ano-v-ermis-3Και η ολοκλήρωση του θάυματος. Δείχνει καθαρά την κίτρινη στο Μπενγκά, γνωρίζει πως προηγουμένως του έδειξε την πρώτη και δεν τον απέβαλε.

dimitriou-ano-v-ermis-4

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ