Home ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βρίσκει δίκαιο στον κόσμο ο Μπενίτο!

Βρίσκει δίκαιο στον κόσμο ο Μπενίτο!

0
Βρίσκει δίκαιο στον κόσμο ο Μπενίτο!

Με ειλικρίνεια που σκοτώνει, ο Αλμπέρτο Μπενίτο στο δεύτεορ μέρος της συνέντευξης του στο balla.com.cy, παραδέχεται πως έχουν κάθε δίκαιο οι φίλοι της Ανόρθωσης να μην είναι ικανοποιημένοι με αυτά που βλέπουν.

Ο Ισπανός είπε πως ο κόσμος θέλει να βλέπει γκολ και νίκες, εμείς δεν κάναμε κανένα από τα δύο, οπότε έχουν κάθε λόγο να μην είναι ευχαριστημένοι.

Συγκεκριμένα από τον Ισπανό ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως ο κόσμος πιστεύει πως η ομάδα δεν είναι ανταγωνιστική, με τον Αλμπέρτο Μπενίτο να απαντά:

«Είναι λογικό. Κι εγώ ως οπαδός αυτό θα έλεγα. Ο κόσμος θέλει να βλέπει νίκες κι εμείς δεν κερδίσαμε. Δεν πετύχαμε πολλά γκολ στην προετοιμασία. Είναι λογικό ο κόσμος να σκέφτεται έτσι. Εμείς όμως πεπεισμένοι ότι η ομάδα είναι ανταγωνιστική και παλέψουμε. Ξέρουμε ότι πρέπει να δώσουμε στον κόσμο περισσότερα πράγματα από όσα του δώσαμε μέχρι τώρα. Είμαστε ειλικρινείς και δουλεύουμε όλη τη μέρα με τη σκέψη να βελτιώσουμε την ομάδα. Με τις προπονήσεις, με την ανάλυση των αντιπάλων, με τα πάντα, κάνουμε το μάξιμουμ για να βελτιωθεί η ομάδα. Και πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει. Δεν είμαστε το τεχνικό επιτελείο που θα πούμε φέρτε μου καλούς παίκτες, να κάτσω στον πάγκο, να παίζουν. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τους παίκτες. Και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να τα καταφέρουμε. Και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε, έχω καλό feeling. Το ποδόσφαιρο βέβαια έχει νίκες, ισοπαλίες, ήττες. Αλλά είμαστε πεπεισμένου ότι θα πετύχουμε.»