«Στα φύλλα αγώνα καταγράφονται διαφορετικά πράγματα»

Τη λύπη του για όσα διαδραματίστηκαν στο ψεσινό παιχνίδι, εξέφρασε με ραδιοφωνικές δηλώσεις στο Supersport Fm, ο τεχνικός της ομάδας μας  Γιώργος Κυριάκου.

Ο κόουτς παράλληλα εξέφρασε και την απογοήτευση του, για το πως καταγράφονται στα φύλλα αγώνος τα γεγονότα, τονίζοντας πως καμία ομάδα δεν θέλει τίτλο στα χαρτιά.

«Είναι κρίμα για τους αθλητές. Με τέτοιες ενέργειες ωθούμε τον κόσμο μακριά από τον αθλητισμό. Είναι δύσκολο να μιλάμε για αθλητισμό κάτω από τέτοιες συνθήκες. Δεν μπορείς να παίξεις ένα αγώνα υπό το φόβο να τραυματιστείς από οποιοδήποτε αντικείμενα έρθει από την κερκίδα. Η απογοήτευση μου αφορά στο πως καταγράφουν οι διαιτητές τα όσα συμβαίνουν στα γήπεδα και δεν αναφέρομαι στον αγώνα για το Σούπερ Καπ. Δυστυχώς βλέπουμε να συμβαίνουν κάποια πράγματα, αλλά στα φύλλα αγώνα να καταγράφονται διαφορετικά πράγματα ή και κάποιες φορές να είναι κενά. Θα πρέπει να προβληματιστούν στην επιτροπή διαιτησίας. Αν προσπαθούν να αποφύγουν τα όσα συμβαίνουν, καταγράφοντας άλλα συμβάντα, θα έρθει το κακό. Δεν μας προστατεύουν. Δεν μιλώ για το χθεσινό παιχνίδι, αλλά για προηγούμενα περιστατικά. Θα πρέπει να προλάβουμε να μην γίνει το κακό. Αν δεν τα δούμε αυτά δεν θα υπάρξει βοήθεια και πρόληψη. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Καμία ομάδα δεν θέλει να πάρει ένα τίτλο στα χαρτιά. Παίκτες και προπονητές όλων των ομάδων είμαστε φίλοι. Δεν θέλουμε να γίνεται τίποτα μέσα στα γήπεδα. Οι παίκτες πάνε να κάνουν αυτό που τους αρέσει. Όλοι το κάνουμε ουσιαστικά ως χόμπι. Δεν φταίνε σε τίποτα οι αποστολές που θα πάνε να αντιμετωπίσουν τη οποιαδήποτε συμπεριφορά των αντίπαλων οπαδών».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ