Ρούμπεν Ράγιος: «Ήταν μια άλλη Ανόρθωση»

Είναι εκπληκτικός αυτός ο κόσμος για τη στήριξη που μας δίνει, αναφέρει στο καταληκτικό του σχόλιο στη συνέντευξη που έδωσε στο protathlima.com, ο Ρούμπεν Ράγιος.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως η ομάδα μας ήταν βελτιωμένη σε σχέση με την ΑΕΖ, ενώ τόνισε πως θα συνεχίσουν τη δουλειά προκειμένου να βελτιωθούν και άλλο ενόψει της συνέχειας.

Το σχόλιο του για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ:

«Κάναμε πολύ καλή δουλειά.  Παίξαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι όλοι οι ποδοσφαιριστές.  Δώσαμε τα πάντα μέχρι το τέλος. Προσπαθήσαμε να κάνουμε στον αγώνα αυτά που δουλέψαμε την εβδομάδα στις προπονήσεις. Στο τέλος έμεινε το 0-0. Είμαστε ευχαριστημένοι με την προσπάθεια που κάναμε και κοιτάζουμε τη συνέχεια.

Για τη βελτίωση σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕΖ:

«Σίγουρα σήμερα (βλέπε χθες) ήταν μια άλλη Ανόρθωση σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, ήταν πολύ βελτιωμένη η ομάδα. Θα δουλεύουμε κάθε μέρα για να βελτιωθούμε κι΄ άλλο. Αυτός είναι ο δρόμος για να πάρουμε καλά αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε την υποστήριξη των οπαδών μας. Είναι εκπληκτικός αυτός ο κόσμος. Είδαμε ότι δίνουν τα πάντα για την Ανόρθωση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ