Ο Καρλίτος και τα 3 σενάρια

Δεδομένη θεωρείται η απουσία των Καρλίτος και Ερέρο με την ελπίδα να μην προκύψει κι άλλη για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο νέο ΓΣΖ.

Κι αν με την απουσία του Ερέρο, η Ανόρθωση αναγκάστηκε να συνηθήσει πιο δύσκολα είναι τα πράγματα και στα σενάρια της αντικατάστασης του Καρλίτος και της αναπλήρωσης με τον όσο καλύτερα δυνατό τρόπο.

Σενάριο 1ο
Το πρώτο σενάριο που αφορά καθαρά την απλή αντικατάσταση του παίκτη φέρνει τον Ρίος Ρέινα στην θέση του αριστερού ακραίου επιθετικού. Στο δεξί θα βρεθεί ο Ίσμα και στην κορυφή της επίθεσης ένας εκ των Καμπρέρα ή Κολούνγκα.

Σενάριο 2ο
Αν θέλει ο Πούτσε να ανακατέψει λίγο την τράπουλα, του παρέχονται οι ευκαιρίες ρίχνοντας τον Κολούνγκα στο αριστερό άκρο, στην δεξί τον Ίσμα και στην κορυφή τον Καμπρέρα.

Σενάριο 3ο
Πιο περίπλοκο το 3ο σενάριο και πιο απίθανο να συμβεί. Ο Ράγιος μπορεί να πάρει θέσει στο δεξί άκρο και στο αριστερό να μετατοπιστεί ο Ίσμα. Στην επίθεση ο Καμπρέρα και λίγο πιο πίσω με σχηματισμό 4-4-2 πράγμα δύσκολο και επικίνδυνο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ.

Βάσει λογικής, ο Αντόνιο Πούτσε κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέξει το 1ο σενάριο που του δίνει το δικαίωμα να έχει και μια επιλογή επιθετικού στον πάγκο, ανάλογα της εξέλιξης του αγώνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ