Ας μας πούνε για τα λαϊκά δικαστήρια…

Ενημερώνουμε για όσους δεν ξέρουν, πως μετά το τέλος κάθε παιχνιδιού, έξω από τα αποδυτήρια στην ανατολική πλευρά του σταδίου στήνονται πηγαδάκια. Με παράγοντες και απλό κόσμο, να συζητούν για το παιχνίδι. Αυτό συμβαίνει είτε παίζουμε με τον ΑΠΟΕΛ, είτε παίζουμε με την ΑΕΖ. Συνήθως μαζεύονται καμία 100στή άτομα. Μετά από τις νίκες εάν αυτές συνοδεύονται και με καλή εμφάνιση και επικρατεί κλίμα ευφορίας, αρκετοί φωτογραφίζονται με τους ποδοσφαιριστές.

Μετά από τις ήττες ή τα ανεπιτυχή αποτελέσματα όπως το ψεσινό, επικρατεί προβληματισμός και γίνονται συζητήσεις. Κάτι αντίστοιχο έγινε και ψες, με ένα από τους παρευρισκόμενους να φωνάζει και να τα έχει με την τεχνική ηγεσία.

Αυτό το γεγονός κάποια μέσα ενημέρωσης, το εκλάβαν ως λαϊκά δικαστήρια και προσπαθούν να διογκώσουν τα γεγονότα για να πουλήσουν. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα μέσα, μας συνήθισαν από τέτοια γεγονότα να μας βάζουν και σχετικές φωτογραφίες, ωστόσο χτες βολεύτηκαν με άλλες φωτογραφίες…

Προσοχή δεν λέμε ότι όλα βαίνουν καλώς, δεν λέμε ότι δεν υπάρχει προβληματισμός και δεν προσπαθούμε σε καμία περίπτωση να ωραιοποιήσουμε την κατάσταση. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν ανεχόμαστε την παραπληροφόρηση η οποία πιθανώς να εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ