Kέντρο Με Γιο-Γιο, Πελέ και Σεού! (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Με προβλήματα ταξιδεύει στο γειτονικό ΓΣΖ η αποστολή της Ανόρθωσης για να αντιμετωπίσει σε ένα σημαντικό ντέρμπι την ΑΕΚ Λάρνακας. Καρλίτος και Ερέρο δυο εντεκαδάτες επιλογές είναι νοκ άουτ με τον Αντόνιο Πούτσε να σκέφτεται διάφορα σενάρια για τον καλύτερο καταρτισμό της αρχικής εντεκάδας.

Παρόλα αυτά, έστω και μέσα από αλλαγές η ομάδα μπορεί να παραταχθεί με ένα πολύ καλό σύνολο και να κτυπήσει το τρίποντο που τόσο πολύ το έχει ανάγκη.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρεθεί ο Γιαν Κόπριβετς. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γκάμπριελ και στο αριστερό ο Σάντος. Στο κέντρο της άμυνας δεν αναμένουμε να έχουμε διαφοροποίηση στο δίδυμο Καλντερόν και Αγκιλάρ εκτός και απροόπτου.

[vfv id=”83″]

Στον χώρο του κέντρου η πολύ καλή παρουσία του Οικονομίδη στο ντέρμπι της περασμένης Τετάρτης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ξαναδίνει στον Κύπριο μέσο θέση στο αρχικό σχήμα. Θέλοντας να περιορίσει την δύναμη του αντιπάλου, που είναι το κέντρο δεν θα είναι έκπληξη αν δούμε Σεού και Πελέ μαζί στην αρχική εντεκάδα, κάτι που θα φέρει μετατόπιση του Ράγιος.

Στην επίθεση τώρα και εν τη απουσία του Καρλίτος, ο προπονητής της «Κυρίας» αναγκάζεται να ανακατέψει την τράπουλα. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα παραταχθεί ο Ράγιος όπως και με ΑΠΟΕΛ, στο αριστερό ο Ίσμα και στην κορυφή της επίθεσης προβάδισμα δίνουμε στον Καμπρέρα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ