Υπομονή γιοκ κουμπάρε…

Κοπέλια τζιαι κοπέλες χαιρετώ..

Έσιει τζιαιρό να τα πούμε τζιαι τούτο οφείλετε στο ότι το καλοτζιαίρι ήταν περίεργο, με το μένω/φεύγω του Πουλαίδη που αναπόφευκτα επηρέασε τον προγραμματισμό (που τη μια η καθυστέρηση που υπήρχε τζιαι που την άλλη η αβεβαιότητα όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι του προγραμματισμού που όπως φαίνετε παίρνει μας σε δύσκολα μονοπάτια).

Να ξεκινήσουμε που το παιχνίδι με την αεκ. Πρώτον εν αλήθκεια ότι με την αποβολή ο μασιάς έβαλε μας τζιαι τα 2 μας πόθκια σε ένα παπούτσι. Κάρτα εν ήταν τζιαι το ότι αντινάξαν μας 4 κομμάθκια εν πάει να πει ότι εν πρέπει να δώκουμε σημασία σε τούντο αθρωπούι που σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να μας αποδείξει ότι εν έσιει Ανορθωσιάτες διατητές, παρά μόνο εντεταλμένα κοράκια.

Το ότι εμείναμε με 10 όμως εν δικαιολογεί το τσίρκο που ακολούθησε. Θωρώ ποτζεί ποδά να λαλούμε ότι εμείναμε με 10, τζιαι εν έχουμε ομοιογένεια, τζιαι εν λογικό να τες εφάμε κτλ. Το ότι εν έσιεις ομοιογένεια εν οφείλετε μόνο στο ότι έσιεις πολλούς τζιαινούρκους παίχτες αλλά τζιαι στο ότι η ομάδα φαίνετε αδούλευτη. Το ότι έφαες 4 εν οφείλετε στο ότι έμεινες με 10 αλλά στο ότι έπαιζες τηλεπαθητική άμυνα. Η κάρτα εννά σε επηρεάσει ή στο 70 τζιαι μετά όταν εννά κουραστείς ή πιο γληορά αν το παίξεις καμικάζι τζιαι πάεις τζιαι κατασκηνώσεις μες τα αντίπαλα καρέ. Εμείς εφάμεν το πρώτο 5 λεπτά μετά σαν ήμασταν σε οργανωμένη άμυνα. Τζιαι εν γίνετε να ακούω Ανορθωσιάτες να αποδέχονται τούντο πράμα. Εμείς σαν κόσμος είμαστε το μόνο που θυμίζει Ανόρθωση, τζιαι αν αρκέψουμε να δεχούμαστε τις 4άρες εκλείσαμε ήδη. Τζιαι άλλες χρονιές εν είχαμε ποιότητα αλλά διασυρμούς εν είχαμε, τούτο εν νέο φρούτο.

Ούλοι αναγνωρίζουμε ότι το καλοτζιαίρι εγίναν εγκλήματα στον προγραμματισμό τζιαι την ευθύνη φέρει την ακέραια ο Πουλαίδης. Τα φεύκω/μένω εκρατούσαν μας σε στάση αναμονής άσκοπα απλά για να τον παρακαλέσουν να μείνει τζιαι να ικανοποιηθεί το εγώ του, τζιαι τωρά έτα ούλα τζιαμέ.

Ένα πράμα που εχτές επροβλημάτισε με εν ότι οι παίχτες τζιαι το τεχνικό τιμ εν φαίνετε να κατάλαβαν ποια εν η Ανόρθωση. Κάμνει δηλώσεις ο Καλντερόν μετά το παιχνίδι τζιαι εν λέει ούτε ένα συγγνώμη στον κόσμο, τζιαι συμπεριφέρεται σαμπώς τζιαι ήταν το πιο λογικό αποτέλεσμα τούτο. Ο Πούτσε μιλά μόνο για τον κόσμο στις διασκέψεις σαμπώς τζιαι εν οργανωτής κερκίδας, τζιαι εχτές απλά αναφέρτηκε στην κότσινη. Ε άμα για τον προπονητή σου το ματς ετέλειωσε στο 10, εν λογικό να τελειώσει τζιαι για τους παίκτες σου. Αλλά άμαν λαλεί ότι με το αποελ έκαμες ευκαιρίες ενώ έκαμες μόνο μια τελική τζιαι τζείνη εκατάληξε πίσω που το Παπ, κατάλαβε.

Μα αλήθκεια που εχάθηκε ο Μπενίτο; Ο Patience koumpare; Τζείνος που τζιαι καλά ενευρίασε όταν είδε πόσα μας εδιούσαν για να πιάμε το πρωτάθλημα; Η κουβέντα που λαλεί μεγάλο βούκκο βάλε αλλά μεγάλο λόο μεν πεις νομίζω πρέπει να γίνει τατουάζ πας το μέτωπο του για να την θκιαβάζει όποτε θωρεί τον καθρέφτη. Όση σοβαρότητα έδειξε τούτος ο άθρωπος αποτυπώνετε τζιαι στον αγωνιστικό χώρο.

Τούτα ούλα εν τζιαιν ουρανοκατέβατα. Για να έσιει σοβαρότητα μια ομάδα πρέπει να εν σοβαρή πρώτα-πρώτα η διοίκηση σου, με πρώτον τζιαι καλύτερο τον πρόεδρο. Αλλά άμαν η έννοια του προέδρου σου εν  να διά προφυλακτικά στους δημοσιογράφους τότε εν λογικό τζιαι η ομάδα σου να εν έτσι.

Θκιαβάζω τζιαι ότι εν στεναχωρημένος ο πρόεδρος για τον προπηλακισμό του στο παιχνίδι με την αεκ. Πρόεδρε έφαες 8 που το αποελ, 4 που αεκ/απόλλων/παραλίμνι, εφκήκες 1 φορά έκτος τζιαι 2 φορές πέμπτος, ο κόσμος μαζί σου έδειξε απίστευτη υπομονή. Παρά να διαρρέεις ότι εστεναχωρήθηκες κάτσε σκέφτου γιατί σε προπηλάκισαν, τζιαι σκέφτου ότι υπομονή εν έσιει πλέον. Αν μεν αλλάξεις προσέγγιση μιαν οδό έσιεις, σάσε ότι σάζετε για φέτος τζιαι μετά πήενε στο καλό. Εν σε αντέχει άλλο τούτη η ομάδα, με το νου που κουλιαντιρίζεις εννά μας σύρεις κατηγορία εσύ. Ρισπέκτ για το τι έκαμες στα οικονομικά αλλά εγώ εν γήπεδο που πάω, όι σε λογιστήριο.

Hitman

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ