Για τον Κετσπάγια

Αναμφίβολα η απόφαση του Κετσπάγια να πάει στον ΑΠΟΕΛ πέρσι τέτοια εποχή, πλήγωσε πολλούς. Ήταν για τον καθένα μας, ο άνθρωπος σύμβολο απέναντι στο μοντέρνο ποδόσφαιρο που λένε πως δεν υπάρχουν σημαίες και ιδανικά, με γύρω από το όνομα του να επικρατεί ένας μύθος και όχι άδικα.

Βλέπε το εκρηκτικό του ταπεραμέντο, βλέπε ότι οι ατάκες που εκστόμιζε αντιπροσώπευαν τον Ανορθωσιάτη, έκαναν τον κόσμο να τον λατρέψει παράφορα, μια λατρεία που ίσως να ήταν και παγκόσμια πρωτοτυπία.

Ωστόσο, η απόφαση να πάει στον ΑΠΟΕΛ είχε πληγώσει πολλούς αν όχι όλους, έκανε αρκετούς να τον μισήσουν και όσοι δεν τον μίσησαν  εξοργίστηκαν με τα όσα έλεγε όταν ήταν στον ΑΠΟΕΛ.

Πλέον τα πάντα κυλούν, ο Κετσπάγια δεν μένει πια στον ΑΠΟΕΛ και ακολουθεί τη δική του πορεία, αυτό δεν σημαίνει παράλληλα πως διαγράφεται η ιστορία, ούτε οι πράξεις.

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για το τι υποδοχής θα τύχει. Ότι έγινε, έγινε, ανήκει στο παρελθόν η ιστορία μαζί με τα επιτεύγματα του, έγραψε και το πέρασμα του από τον ΑΠΟΕΛ.

Ωστόσο, όσοι δεν τον θέλουν δικαίωμα τους και είναι απόλυτα σεβαστό. Ας μην τον γιουχάρουν, ας σωπάσουν απλά, γιατί η Ανόρθωση είναι πάνω από όλα.

Κι ας μην ξεχνάμε, ότι με τον γιουχάρεις τον προπονητή σε ένα φιλικό, σημαίνει δεν σέβεσαι τον αντίπαλο σου που σου κάνει την τιμή να αγωνιστείς μαζί του και τον υποδέχεσαι. Και με την ΑΕΚ μας συνδέουν πολλά περισσότερα πράματα η οποιαδήποτε αντιπάθεια για τον προπονητή της. Και καλό είναι μην δώσουμε δικαιώματα στον καθένα και στον οποιοδήποτε να μας μειώσουν, τόσο ως κόσμος όσο και ως οικοδεσπότες.

Ο Καραμπινάτος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ