Φθηνή απομίμηση από Ισπανία το θεατράκι της ΑΕΚ! (φωτογραφίες)

Επιλέξαμε να μην ασχοληθούμε με τις πρωινές φωτογραφίες που έπαιξαν σε όλες τις ιστοσελίδες και έδειχναν τον… τραυματία πολέμου Λαρένα να έχει κοκκινίλες στο πόδι. Κι αυτό διότι πρώτοι και καλύτεροι αναγνωρίζουμε ότι πέραν της ενέργειας του Μασιά να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα, ευθύνη για το τρόπο που αντιμετωπίζει η διαιτησία την Ανόρθωση, έχει πρωτίστως ο τρόπος που (δεν) λειτουργεί το σωματείο στο παρασκήνιο.

Από εκεί και πέρα όμως όταν η επίσημη ΑΕΚ έχει τα μούτρα να βγάζει ανακοίνωση και να χρησιμοποιεί τις.. ευρηματικές φωτογραφίες ως τεκμήριο, δε μπορούμε να τηρήσουμε άλλη ανοχή. Στο κάτω-κάτω αν ένιωθαν ότι το μέτωπό τους ήταν καθαρό, δε θα έκαναν από το πρωί αυτό το θεατράκι!

Πιο κάτω παρουσιάζουμε φωτογραφία με το πόδι του Φελίπε Λουίς μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Σουάρες στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης. Εκεί στην ΑΕΚ την είδαν «Ισπανοί» και στην προπαγάνδα μόνο που η αριστερή φωτογραφία θυμίζει όντως ένα σκληρό μαρκάρισμα, ενώ η δεξιά… ερεθισμό από τσίμπημα κουνουπιού!

felipeluis

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ