Αιχμές από Πουλλαΐδη και πίστη για την Ανόρθωση

«Έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, τα προβλήματα μας όπως όλες οι ομάδες… αλλά το βασικό είναι ότι προχωρούμε, δουλεύουμε σκληρά όλη η ομάδα, είτε στο ποδοσφαιρικό είτε στο εμπορικό, είτε στο διοικιτικό. Όλη η ομάδα δουλεύει σκληρά για το καλό της Ανόρθωσης. Πιστεύω σε όλη την ομάδα που έχουμε, έχουμε ανθρώπους αξιόλογους οι οποίοι δουλεύουν νυχθημερόν για το καλό της Ανόρθωσης, για την Ανόρθωση να ανεβεί πολύ ψηλά. Όλους μας αυτή είναι η έγνοια μας».

«Πολλοί από εμάς αρχίζοντας από τον πρόεδρο είναι αρχάριοι στο ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο παίζεται 60% στο γήπεδο – αν πω έτσι επιεικώς – και 40 εκτός. Αλλά εμείς προσπαθούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που πρέπει στο γήπεδο».

«Το ξέρω πως ο κόσμος περιμένει τίτλους, αλλά για μένα είναι αυτοσκοπός. Το χρέος της ομάδας όταν ανέλαβα ήταν 17 εκατομμύρια. Όλοι τα γνωρίζεται. Σήμερα μειώθηκε στα 5 εκατομμύρια, με κόστος το αγωνιστικό και κάποιους τίτλους, αλλά εμείς κινούμαστε με σίγουρα βήματα. Χρειάζεται υπομονή. Για να παραδώσουμε μια Ανόρθωση υγιή στις επόμενες γενιές».

«Μετά από 40 χρόνια στο εξωτερικό, που έκανα πολλές δουλειές, ήθελα να προσφέρω στον τόπο μου. Πήρα πολλά πράγματα από την Ανόρθωση. Άλλοι πήραν σπίτια από την Ανόρθωση εγώ πήρα διασυνδέσεις, έκανα γνωριμίες που με βοηθούν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων μου στην Κύπρο, αλλά και γνώσεις, και καταλαβαίνω πια, ποιος μου μιλά από συμφέρον και ποιος όχι… »

Δηλώσεις με σαφή υπονοούμενα από τον πρόεδρο της ομάδας μας, στο δείπνο που παρέθεσε σε λειτουργούς των ΜΜΕ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ