Έχει ελαφρυντικά…

Σίγουρα οι 6 βαθμοί μέχρι σήμερα, δεν αποτελούν τιμή για κανένα και δείχνουν τις αδυναμίες της ομάδας μας.

Ωστόσο, ο Αντόνιο Πούτσε δέχθηκε πολύ νωρίς έντονη κριτική από τη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου μας. Ας μην ξεχνάμε, πως ο Ισπανός αποδοκιμάστηκε από την πρώτη κιόλας αλλαγή του σε επίσημο παιχνίδι. Δεν λέμε πως είναι ο καλύτερος προπονητής, ούτε αν είναι ο χειρότερος, αλλά όταν ένα προπονητή τον αποδοκιμάζεις από την πρώτη κιόλας αλλαγή σίγουρα είσαι αρνητικά προκατειλημμένος μαζί του.

Σίγουρα ο Ισπανός από τις αντιδράσεις του, τα όσα κάνει και τα όσα δεν κάνει, δείχνει πως θέλει τον χρόνο του για να δούμε αν θα ανταπεξέλθει, στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις της Ανόρθωσης. Δεν γίνεται μετά από μία ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ, να ξεστομίζει δηλώσεις πως θα κάνουμε μεγάλη ομάδα.

Από εκεί και πέρα κοιτάζοντας το αγωνιστικό, ο Ισπανός προπονητής έχει ελαφρυντικά για την εικόνα της ομάδας. Οι απουσίες των Αγκιλάρ, Ερέρο και Καλό, σε συνδυασμό με την καθοριστική αποβολή του Σιβού, έκαναν το έργο του Ισπανού πολύ δύσκολο.

Εξάλλου, επιλογές από τον πάγκο για τα μετόπισθεν δεν υπάρχουν, παρά μόνο οι νεαροί, για τους οποίους θα ήταν κρίμα και άδικο να τους χρησιμοποιήσει σε ένα παιχνίδι όπως το χθεσινό και να αμαυρώσουν το όνομα τους σε μία μαύρη σελίδα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως ένα βράδυ στο Γκέφλε πριν μερικά χρόνια, σταυρώσαμε τον Κωνσταντίνο Λαΐφη.

Καραμπινάτος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ