Δεν την κερδίσαμε – Τι έγινε πέρσι; (βίντεο)

Την χειρότερη συγκομιδή επιτυχιών μέχρι σήμερα από την μέρα ίδρυσης της ΑΕΚ μάζεψε η Ανόρθωση την περασμένη αγωνιστική περίοδο, στις 6 φορές που αντιμετώπισε την ομάδα της ΑΕΚ.

Για το πρωτάθλημα

Δυο αγώνες για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και δυο για την Β φάση βρήκαν την ΑΕΚ να μην δέχεται την ήττα από την Ανόρθωση.

Αρχικά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και σε αγώνα που επιτρεπόταν η είσοδος μόνο σε ηλικιωμένους και γυναικόπαιδα, Ανόρθωση και ΑΕΚ εξήλθαν ισόπαλες 1-1 με την Ανόρθωση στο 90΄ να έχει 2 πέναλτι και τον Σκαπούλλη να κλείνει τα μάτια και στις δυο περιπτώσεις. Σκόρερ της αναμέτρησης οι Άλβες και Κουλούρης.

Στον δεύτερο γύρο, και σε παιχνίδι που διεξήχθη στις 14/02 η Ανόρθωση έχασε με 1-0 στο ΓΣΖ με γκολ του Τρισκόφσκι στο 17ο λεπτό.

Κύπελο στο ενδιάμεσο

Διπλές αναμετρήσεις με την ΑΕΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου με την ομάδα μας να δέχεται την συντριβή και να χάνει ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο ματς που βρήκε θριαμβεύτρια την ομάδα της ΑΕΚ με 3-0. Τομάς, Μπόλιεβιτς και Μυτίδης ήταν οι ποδοσφαιριστές που μέχρι το 50 καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση.

Στον τυπικής διαδικασίας επαναληπτικό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» Ανόρθωση και ΑΕΚ εξήλθαν ισόπαλες 2-2 με τους κιτρινοπράσινους να προηγούνται με 2-0 με γκολ των Τρισκόφσκι και Μυτίδη και την Ανόρθωση να ισοφαρίζει με τον Ανδρέα Μακρή που πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδα μας.

Β Φάση πρωταθλήματος

Δύο φορές συναντήθηκαν κα για την Β Φάση του πρωταθλήματος οι δυο ομάδες. Στον πρώτο χρονικά αγώνα μέσα στο «Παπαδόπουλος» η ΑΕΚ κέρδισε με 0-1 χάρης σε γκολ του Αντρέ Άλβες στο 44΄ λεπτό.

Στον τελευταίο χρονικά αγώνα για την περσινή σεζόν, και σε ένα άνευ σημασίας αγώνα και για τις δυο ομάδες η ΑΕΚ κέρδισε με 3-2  την Ανόρθωση μέσα στο ΓΣΖ. Για την ΑΕΚ σκόραρε ο Τρισκόφσκι 2 γκολ ενώ το 3ο το πέτυχε με αυτογκόλ ο Αβραάμ. Για την «Κυρία» σκόραραν οι Λαΐφης και Εντλοβού, με τον Κύπριο μέσο που πια αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στην Σταντάρ Λιέγης να δέχεται την κόκκινη κάρτα στο 89΄ από τον Τράττου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ