Home ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αυτό είναι αλήθεια!

Αυτό είναι αλήθεια!

0
Αυτό είναι αλήθεια!

Η ψεσινή φιλική αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ, ήταν ένα δυνατό τεστ για την ομάδα μας.

Η ΑΕΚ φέτος φιλοδοξεί να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί της βαθμολογίας, κάτι που δεν έκρυψε ούτε στις δηλώσεις του ο Κετσπάγια. Στις τάξεις της, έχει παίκτες επιπέδου και ποιότητας. Παράλληλα είναι μια ομάδα φτιαγμένη από τον Κετσπάγια, σκληροτράχηλη αμυντικά και με ποιότητα μπροστά. Ήταν αναμφίβολα το πιο σοβαρό τεστ της ομάδας μας.

Εκείνο που κρατάμε, είναι ότι σε σχέση με τη Νέα Σαλαμίνα, η ομάδα μας εμφανίστηκε βελτιωμένη, απέναντι σε ένα αντίπαλο με ψηλότερο μπάτζετ και σαφώς πιο έτοιμο μιας και οι «κιτρινόμαυροι» αγωνίστηκαν στην Ευρώπη.

Η προσθήκη του Κολούνγκα και η μετατόπιση του Ίσμα, έκαναν την Ανόρθωση πολύ πιο επικίνδυνη μπροστά. Μπορεί να μην δημιούργησε τις τελικές φάσεις που θα ήθελε, ωστόσο ήταν πολύ πιο δραστήρια σε σχέση με το παιχνίδι, απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Η αμυντική λειτουργία σίγουρα προβλημάτισε, ωστόσο φάνηκαν οι αδυναμίες που το καλοκαίρι ήταν κρυμμένες κάτω από το χαλί. Η ΑΕΚ έχει ποιότητα και μας τις ξεσκέπασε, γιατί όσοι πήγαμε στα φιλικά ακόμη και με τις πιο αδύναμες ομάδες, διαπιστώσαμε ιδιοίς όμμασι πως ο άξονας της ομάδας αμυντικά, εκτός από αργός είναι και διάτρητός.