Αυτή είναι η φετινή Ανόρθωση! Έτοιμη για τον πρώτο τίτλο!

Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν, από την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων της φουτσαλικής Ανόρθωσης.

Δίχως τυμπανοκρουσίες και με διάθεση για σκληρή δουλειά, η ομάδα φιλοδοξεί να συνεχίζει να παλεύει στα παρκέ, για την ιστορία και το μεγαλείο του Φοίνικα.

Στην τεχνική ηγεσία για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, είναι ο Γιώργος Κυριάκου. Στο ρόστερ κρίθηκε αναγκαίο να γίνουν ριζικές τομές. Παρελθόν κατόπιν απόφασης τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης, αποτέλεσε το περσινό τρίο των ξένων, με τον Ραμάντα να συνεχίζει στην ΑΕΛ, τον Νενέ στον ΑΠΟΕΛ και τον Έλι να επιστρέφει στη Βραζιλία, όπως επίσης και ο Βενιαμίν της παρέας Ζοάο Ράφαελ που ήταν κάτω των 21. Από τους Κύπριους, αποχώρησαν οι Λακκούφης και Τουμαζής.

Διατηρήθηκε όμως ο αξιόλογος κορμός με τους Κύπριους. Ο Οδυσσέως θα υπερασπίζεται και φέτος την εστία μας, οι Κουππαρής και Κόκκινος ανανέωσαν ενώ πριν λίγες μέρες πήραν και την κλήση τους στην Εθνική, ενώ ο Φάνος Χαρή μακριά από τραυματισμούς αποτελεί μια άκρως υπολογίσιμη μονάδα για την ομάδα μας. Στην ομάδα έμεινε και ο νεαρός Κίτας, όπως και ο αναπληρωματικός πορτιέρο Χρήστος Νικολάου.

Στην ομάδα ήρθε ο Ραφίνια Μπουένο, φουτσαλιστής παγκόσμιας κλάσης, με συμμετοχές στην Εθνική Βραζιλίας. Ο Μπουένο θα είναι και ο μπροστάρης της φετινής προσπάθειας. Το τρίο των ξένων συμπληρώνουν οι Βάγκνερ και Ντάγκλας. Ο μεν Βάγκνερ ήταν στην Κύπρο προ διετίας στην Ομόνοια και άφησε άριστες εντυπώσεις, όπως επίσης και στα φιλικά που αγωνίστηκε, δείχνει ικανός να βοηθήσει την ομάδα. Ο Ντάγκλας είναι ο λεγόμενος πίβοτ, θηριώδης που μπορεί να υποδέχεται και να σπάζει την μπάλα.

Από την εγχώρια αγορά, έγινε το μεγαλύτερο μπαμ, που ακούει στο όνομα του Κωνσταντίνου Κουλουμπρή. Ο πρώτος σκόρερ της περσινής χρονιάς και κορυφαίος φουτσαλιστής της χρονιάς, ντύθηκε στα κυανόλευκα. Επίσης αποκτήθηκε ο Χριστόφορος Χριστοφή, που με την εμπειρία και το ταλέντο που διαθέτει θα δίνει πολύτιμες ανάσες.  Επίσης αποκτήθηκε ο Κυριάκος Ηλία, ο οποίος θα δώσει λύσει, όταν και όποτε χρειαστεί.

Ο μεγάλος στόχος του κ. Γιώργου Κυριάκου, είναι η ομάδα να είναι ακόμη καλύτερη από την περσινή, με τον κόουτς να επιθυμεί να παντρέψει όσο πιο αρμονικά γίνεται, την εμπειρία των Βραζιλιάνων με τον ενθουσιασμό και το ταλέντο των Κύπριων που διαθέτει στο ρόστερ.

Έτσι λοιπόν απόψε Τετάρτη στις 20:00, η ομάδα μας ρίχνεται στη μάχη για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς, για το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της, αυτό του Super Cup.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ελευθερία και για όσους πιστούς επιθυμούν να παρευρεθούν εισιτήρια θα έχει στα ταμεία του σταδίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ