Οι τρεις, ο Σάβιτς και ο Ζοάο

Η απόφαση να περιμένει μέχρι τέλους της μεταγραφικής, για να προχωρήσει στις τελευταίες κινήσεις ενίσχυσεις, φαίνεται να είναι ειλημμένη από τον Αλμπέρτο Μπενίτο.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, έχει τα μάτια του ανοιχτά και ψάχνει να βρει, ένα νεαρό τερματοφύλακα, ένα μέσο και ένα ακραίο επιθετικό.

Για την ώρα έχει δει αρκετά βίντεο και έχει αξιολογήσει ορισμένους ποδοσφαιριστές. Με ορισμένους είναι σε επαφές, ωστόσο για την ώρα η κάθοδος στην Κύπρο, είναι υπόθεση δύσκολη μιας και περιμένουν κάτι άλλο στην καριέρα τους, ενώ άλλους τους έχει στο περίμενε, με την ελπίδα να προκύψει κάτι καλύτερο. Το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιήσει και τις 3 μεταγραφές, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποκλείεται.

Πρώτος στη λίστα για αποχώρηση είναι ο Κρέσπο, μιας και η εικόνα που έδειξε στα φιλικά, δεν έχει ικανοποιήσει. Σε περίπτωση που αποκτηθεί και άλλος άνω των 21 που να λαμβάνει θέση στον κατάλογο Α’, τότε ο Σάβιτς θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Ωστόσο η χρονιά σίγουρα δεν βγαίνει με δύο κεντρικούς αμυντκούς, τον Λέιβα και τον Ερέρο, με τη συχνή μετατόπιση του Ζοάο ως κεντρικός αμυντικός να είναι αναπόφευκτη. Ας μην ξεχνάμε φυσικά και τον Καλντερόν που αν και δεν είναι κεντρικός αμυντικός, αγωνίστηκε σε αρκετά φιλικά, αλλά και τον νεαρό Μάριο Νικολάου, που έδειξε πως έχει τα κότσια για να πάρει συμμετοχές πάνω του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ