Το γλυτώνουμε το θρίλερ;

Δεν γλυτώνουμε το θρίλερ ούτε και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, μιας και μέχρι το τέλος η ομάδας μας θα ψάχνει για ποδοσφαιριστές.

Αφενός, αυτή είναι μια προσφιλής τακτική στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μιας και την τελευταία μέρα των μεταγραφών αρκετές ομάδες τρέχουν να αγοράσουν. Ιδιαίτερα στην Αγγλία γίνεται το έλα να δεις…

Τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, διαφοροποιούνται αρκετά τα δεδομένα. Αρκετοί ποδοσφαιριστές που μένουν στα αζήτητα ρίχνουν το κασέ τους και το σκέφτονται για Κύπρο εκεί που δεν το συζητούσαν, ενώ προκύπτουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι εκτός των πλάνων της ομάδας τους. Εδώ είναι που πόνταρε κατά πολλοίς ο Αλμπέρτο Μπενίτο, με τον Ισπανό να περιμένει μέχρι τέλους μπας και προκύψει κάτι που τον ικανοποιεί.

Είναι όμως και εδώ που εκνευρίζεται και δυσφορεί ο Ανορθωσιάτης, ιδίως όταν θυμηθεί το κάζο με τον Πίντο που προκλήθηκε λόγω της κωλυσιεργίας μας. Αλλά και όταν βλέπει πως η ομάδα χρειάζεται ποιοτικές προσθήκες και έτοιμες προσθήκες.

Τα πάντα αναμένεται να τελειώσουν σε 48 ώρες περίπου, εκεί θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν, αυτοί που θα φύγουν και φυσικά καθρέφτης όλων το γήπεδο. Εκεί θα κριθούν οι πάντες και εκεί θα φανεί αν άξιζε η όχι η επιμονή από τον Μπενίτο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ