Με την ενίσχυση στο παρασκήνιο τι γίνεται;

Πέραν της έντονης και δικαιολογημένης ανησυχίας που υπάρχει ενίσχυσης στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει και η ανησυχία για το τι παίζει στο παρασκήνιο. Η Ανόρθωση τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σάκος του μποξ από τα «κοράκια» εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ οι αποφάσεις της ΚΟΠ, με πιο πρόσφατη αυτή της αναβολής της πρεμιέρας, δείχνουν φανερή έλλειψη δυναμισμού.

Είναι ένα θέμα που πρέπει να το δουν με προσοχή εκεί στη διοίκηση, καθώς θα πρέπει να βρεθούν οι τρόποι για να διαφυλάσσονται τα συμφέροντα της Ανόρθωσης, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Είναι ένας τομέας που χρειάζεται άμεσα βελτίωση και ενίσχυση, μιας και τα τελευταία χρόνια όσες προσπάθειες και αν εξαγγέλθηκαν, έπεσαν όλες στο κενό, με την ομάδα μας να παραμένει ο φτωχός συγγενής και μονίμως να αρκείται στις φωνές και στις διαμαρτυρίες.

Τρανό παράδειγμα το 2012-13  όταν η ομάδα πραγματοποιούσε πορεία πρωταθληματισμού, δέχθηκε 96 κίτρινες κάρτες! Και σίγουρα με το σταυρό στο χέρι και με ευχολόγια, δεν προστατεύτηκε ποτέ κανένας.

Είναι τουλάχιστον… κρίμα οι όποιες προσπάθειες γίνονται από παίκτες, προπονητές, υπεύθυνους προγραμματισμού και διοίκηση, να μην έχουμε την απαραίτητη δύναμη να τις θωρακίσουμε και να τις προστατεύσουμε, απέναντι στους άσπονδους εχθρούς μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ