Το πείραμα πέτυχε, η μαγκιά είναι να έχει και συνέχεια

Όταν η Ανόρθωση έπαιρνε από την Πάφο τον Μακρή και από την Νότιγχαμ Φόρεστ τον Λαΐφη, ελάχιστοι ήταν αυτοί που πίστευαν πως η «Κυρία» θα μπορούσε να έχει αγωνιστικό και οικονομικό όφελος από αυτές τις δυο περιπτώσεις.

Βλέπετε στην ομάδα δεν στέριωναν ποδοσφαιριστές με παραστάσεις, πως ήταν δυνατόν να πεισθεί ο κόσμος ότι δυο ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν και να αφήσουν χρήμα στην Ανόρθωση. Το πείραμα της «Κυρίας» συνεχίστηκε με τους Φύτο Κυριάκου, Αμπουρτζάνια και κάποιους άλλους που μπορεί να μην «έπιασαν» δεν παύει όμως να θεωρηθεί επιτυχημένο.

Θα σταματήσει εδώ η προσπάθεια ή θα έχει και συνέχεια;

Η απάντηση είναι απλή. Θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως στην Ανόρθωση θα πρέπει να στηρίξουν ΕΜΠΡΑΚΤΑ και με χρήμα πρώτιστα της ακαδημίες της και ακολούθως να αρχίσει ελεγχόμενο «παιδομάζωμα» ώστε να εντοπιστούν και να αποκτηθούν οι επόμενοι Μακρολαϊφιες και Αμπουρτζάνιες.

Η μαγκιά εδώ είναι. Να καταφέρεις να παίρνεις σε χαμηλή τιμή ανερχόμενους ποδοσφαιριστές και να έχεις κέρδος από αυτούς 1000% όπως έγινε για Μακρή και σχεδόν 3000% κέρδος από την πώληση του Λαΐφη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ