Ο κ. Ανδρέας ευχαριστεί…(ακαδημίες Λευκωσίας)

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο[email protected].

Ας μου επιτραπεί να επωφεληθώ της ευκαιρίας αυτής για να κάνω κάποια αναφορά για την Ακαδημία του κλιμακίου Λευκωσίας της Ανόρθωσης.

Είχα την ευκαιρία αλλά και την τιμή να συμπεριληφθεί στην Ακαδημία του κλιμακίου Λευκωσίας της Ανόρθωσις, ο γιος μου Λεωνίδας. Για χρόνια o Λεωνίδας μου μαζί με τα άλλα παιδιά της Ακαδημίας, αφιέρωσαν “ψυχή και σώμα” στις προπονήσεις της Ακαδημίας και πρόσφεραν έργο και λαμπρά αποτελέσματα σε παιγνίδια πρωταθλημάτων μεταξύ διαφόρων Ακαδημιών τιμώντας την Ανόρθωση μας αλλά και την κατεχόμενη μας πόλη!

Χάρηκα ιδιαίτερα διότι γαλουχήθηκαν τα παιδιά στα της ιστορίας της Ανόρθωσης, στις διαχρονικές πλούσιες επιτυχίες της, αλλά ιδιαίτερα στο γεγονός πως η Ανόρθωσις πάντα θα εκπροσωπεί την αξέχαστη και νοσταλγική μας Πόλη!

Σίγουρα σημαντικότατο διαχρονικό έργο προς την Ακαδημία του κλιμακίου Λευκωσίας της Ανόρθωσης, πρόσφεραν οι προπονητές της Ακαδημίας Τάκης Μαραγκός, Χάρης Φαλάς και Νίκος ως επίσης και οι εκάστοτε επιτροπές της Ακαδημίας της Λευκωσίας και άλλοι φίλοι και γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας.

Οι προπονητές αυτoί πραγματικά πρόσφεραν το “είναι” τους με την απρόσκοπτη αφοσίωση και σκληρή δουλειά τους, για να καταστήσουν την Ακαδημία του κλιμακίου Λευκωσίας πιθανόν μια από τις καλύτερες Ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Κύπρο μας. Η επιλογή των καλυτέρων γηπέδων στην Λευκωσία για τις προπονήσεις, οι συνεχείς προγραμματισμένες προπονήσεις, οι στολές των παιδιών, ο προγραμματισμός αγωνιστικών αναμετρήσεων και συμμετοχή σε διάφορα τουρνουά ποδοσφαίρου, αποτελούν μερικά από τα αξιοπρόσεκτα επιτεύγματα της προπονητικής ομάδας και των συνεργατών τους.

Η διαχρονική ετήσια γιορτή της Ακαδημίας μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία … Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους προαναφερόμενους προπονητές της Ακαδημίας του κλιμακίου Λευκωσίας της Ανόρθωσης και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Παράλληλα, εύχομαι κάθε επιτυχία στην νέα προπονητική ομάδα της Ακαδημίας της Λευκωσίας της ομάδας μας, με την ευχή να συνεχίσουν το εξαιρετικό έργο που πρόσφεραν στην Ακαδημία και συγκεκριμένα στα παιδία μας, οι προκάτοχοι τους.

Ανδρέας Χατζηνικολάου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ