Κολούνγκα: «Είμαστε κοντά με την Ανόρθωση, αλλά…»

Στο balla.com.cy μίλησε ο Αντριάν Κολούνγκα σχετικά με το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για την απόκτησή του. Ο ίδιος όπως ανέφερε πως… «Μπορώ να πω μόνο πως είμαστε κοντά με την Ανόρθωση, αλλά θα πρέπει να μείνω ελεύθερος από τη Μαγιόρκα».

Διαβάστε τι δήλωσε ο παίκτης

«Υπάρχει πρόταση από την Ανόρθωση, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα, γιατί δεν είναι τίποτα τελειωμένο», είπε στο Balla ο Αντριάν Κολούνγκα, ο οποίος ήταν λιγομίλητος και… είχε τους λόγους του.

Τον ρωτήσαμε αν τα βρήκε με τη Μαγιόρκα για τη λύση του συμβολαίου του και επισήμανε ότι αυτό είναι ουσιαστικά το αγκάθι για τη μεταγραφή του στην «Κυρία».

«Δεν είμαι ελεύθερος. Έχω ακόμη συμβόλαιο με τη Μαγιόρκα και θα πρέπει να βρω λύση με την ομάδα μου πρώτα. Μέχρι χθες η Μαγιόρκα δεν με άφηνε ελεύθερο, τώρα είμαστε σε συζητήσεις για να λύσω το συμβόλαιό μου, γι’ αυτό και δεν μπορώ να πω περισσότερα».

Ρωτήσαμε επίσης αν έχει άλλες προτάσεις πέραν της Ανόρθωσης και περιμένει μόνο την ελευθέρας του από τους «νησιώτες» για να αφιχθεί στην Κύπρο: «Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Μπορώ να πω μόνο πως είμαστε κοντά με την Ανόρθωση, αλλά θα πρέπει να μείνω ελεύθερος από τη Μαγιόρκα, γι’ αυτό και δεν μπορώ να πω πολλά. Μέχρι αύριο θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση, άλλωστε τελειώνουν οι μεταγραφές».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ