Κολούγκα (ΑΠΟΕΛ)

Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε πολύ κοντά στον ΑΠΟΕΛ μιας και ήταν προσωπική επιλογή του Κετσπάγια, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφτηκαν στο themasports.com.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα themasports.com έγραψε:

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του themasports ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τον 31χρονο Ισπανό επιθετικό Αντριάν Κολούνγκα.
Πρόκειται για ένα πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα «φτερά». Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του και όλα δείχνουν ότι τα όποια μικροεμπόδια τυχόν υπάρχουν θα ξεπεραστούν και ο ποδοσφαιριστής θα φορέσει την γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Ο Κολούνγκα είχε τεθεί αντιμέτωπος με τον ΑΠΟΕΛ στο Γιουρόπα Λιγκ την περίοδο 2010-11 με την Χετάφε, όταν τότε η ισπανική ομάδα είχε αποκλείσει τον ΑΠΟΕΛ στην παράταση. Τότε είχε αγωνιστεί βασικός και στα δυο παιχνίδια.

Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στην Μπράιτον Αγγλίας, στην Τσάμπιονσιπ όμως πριν μερικές μέρες έμεινε ελεύθερος αφού φαίνεται να ήταν εκτός πλάνων. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα επιθετικό που είναι ικανός να δώσει λύσεις στον ΑΠΟΕΛ.

Παίζει σε αρκετές θέσεις και η ποιότητα του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Δεν είναι τυχαίο ότι έπαιξε έξι χρόνια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν σκοράροντας μάλιστα κόντρα σε Μπαρσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Οριστικές εξελίξεις αναμένονται σύντομα, όμως όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα «χαλάσει» το deal.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ