Δύο οι περιπτώσεις για την επίθεση…

Μπήκαμε ουσιαστικά στον τελευταίο μήνα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και σε γενικές γραμμές, από πλευράς ποσότητας, ο προγραμματισμός κινήθηκε σε καλά πλαίσια. Mε την ποιότητα του όμως, να απομένει να φανεί στο γήπεδο όταν έρθουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Εκκρεμεί βέβαια η απόκτηση του επιθετικού κλάσης ο όποιος μαζί με τον Ίσμα θα ηγηθούν της γραμμής κρούσης της Κυρίας.

Για το σκοπό αυτό, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης Αλμπέρτο Μπενίτο έχει στο μπλοκάκι του δύο περιπτώσεις εξαιρετικών ποδοσφαιριστών για τις οποίες όμως θα πρέπει να γίνει οικονομική υπέρβαση από την διοίκηση της Ανόρθωσης.

Οι τελευταίες πωλήσεις ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης σε ομάδες του εξωτερικού διευκόλυναν τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και θεωρείται πως είναι βέβαιο ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του ενός από τους δύο ποδοσφαιριστές, ικανοποιώντας έτσι τους Ισπανούς αλλά και τον κόσμο της ομάδας που βλέπει να υπάρχει πρόβλημα στην αξιοποίηση των ευκαιριών που παρουσιάζονται στο παιχνίδι.

Η κάθοδος του προέδρου Χρίστου Πουλλαΐδη, είναι προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη και αναμένεται να δρομολογήσει τις εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι της Ανόρθωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ