Τρεις νίκες, μια ισοπαλία (βίντεο)

Τέσσερις αγώνες έδωσαν οι δυο Βαρωσιώτικες ομάδες κατά την περσινή περίοδος κάτι που το συναντήσαμε για πρώτη φορά σε αγώνες πρωταθλήματος μιας και ήταν η μοναδική που η συμπολίτισσα μπήκες στην εξάδα του πρώτου ομίλου. Η Ανόρθωση κέρδισε τις μάχες δυο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά παραχώρησε ισοπαλία στα άλλα δυο της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Α’ γύρος
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της σεζόν η «Κυρία» φιλοξενήθηκε από τους ερυθρόλευκους στο στάδιο «Αμμόχωστος». Ένα κάκιστο πρώτο μέρος από την ομάδα του Αντρέ Πάους και ένα εξαιρετικό δεύτερο καθόρισαν το τελικό 1-3 για την ομάδα μας με κύριο πρωταγωνιστή τον Εντλοβού στο πρώτο και τελευταίο του χατ – τρικ με τα χρώματα της Ανόρθωσης.


Β’ γύρος
Ένας ακόμη αμφίρροπος αγώνας μεταξύ των ομάδων ήρθε να υπενθυμίσει πως οι αναμετρήσεις με την Σαλαμίνα οτιδήποτε άλλο από εκτός από εύκολες μπορούν να χαρακτηριστούν. Και πάλι με τον Ατόρνο οι ερυθρόλευκοι εξαργύρωσαν την υπεροχή τους στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με 0-1. Η Ανόρθωση ισοφάρισε με τον Ντλοβού στο 44′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ανόρθωση ανασυντάχθηκε, ήταν καλύτερη και πήρε το τρίποντο με την ψυχή στο στόμα, αφού ο Αβραάμ στο 80′ νίκησε τον Μιχαήλ σε μια περιπετειώδη φάση διαρκείας.

Α’ γύρος στη Β’ φάση
Στο ντεμπούτο του Λάρκου, η «Κυρία» αναζητούσε την πρώτη της νίκη στην Β’ φάση του πρωταθλήματος κάτι που το κατάφερε με τον Αντρέ Ορλάντι. Η Ανόρθωση έφυγε με το δεύτερο διπλό από το «Αμμόχωστος» όμως δεν κατάφερε να «γλιτώσει» το ευρωπαϊκό εισιτήριο – που χάθηκε λόγω της αγωνιστικής καθίζησης στο δεύτερο γύρο – μιας ούτε και η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Β’ γύρος στη Β’ φάση
Σε ένα παιχνίδι τυπικής διαδικασίας Ανόρθωση και Σαλαμίνα εξήλθαν ισόπαλες 1-1 μέσα στο «Παπαδόπουλος». Και πάλι ήταν οι φιλοξενούμενοι που πήραν «κεφάλι» στο σκορ με την Ανόρθωση να φέρνει στα ίσα το παιχνίδι με τον Ορλάντι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ