Με αυτούς θα επιχειρήσει να μπει με το δεξί (γράφημα σεναρίου 11αδας)

Πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 και σίγουρα δύσκολα μπορεί να προβλεφθεί η εντεκάδα του νέου προπονητή της Ανόρθωσης Αντόνιο Πούτσε.

Η «Κυρία» φιλοξενεί την Νέα Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε μια αναμέτρηση που αρχίζει στις 20:00 το βράδι και ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρίσκεται ο Κόπριβετς. Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να βρεθεί ο εκ των διασωθέντων της περσινής ομάδας, Γκάμπριελ Μούρα και στο αριστερό ο σίγουρος ελέω απόδοσης στα φιλικά Γκιγιέρμε Σάντος. Στο κέντρο της άμυνας ο προπονητής της «Κυρίας» δοκίμασε αρκετά πράγματα μέχρι τώρα όμως με επιφύλαξη καταλήγουμε στο δίδυμο Καλντερόν και Αγκουιλάρ.

[vfv id=”78″]

Στο χώρο του κέντρου οι δυο από τις τρεις θέσεις θεωρούνται κατηλειμμένες και αναμένεται να καλυφθούν από τον Ζοάο Βίκτορ σε ρόλο αμυντικού χάφ και του Ράγιος σε ρόλο επιτελικού. Την άλλη θέση ερίζουν Οικονομίδης και Πελέ με τον Κύπριο να φαντάζει πιο έτοιμος να πάρει φανέλα εντεκάδας και τον Πελέ να μένει στον πάγκο.

Στην επίθεση τώρα, την τριάδα αναμένεται να απαρτίσουν οι Ρίος Ρέινα στο δεξί άκρο, Καρλίτος στο αριστερό και στην κορυφή της επίθεσης ο Ίσμα Γκονσάλβες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ