Η ρήτρα και το ποσοστό μεταπώλησης

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της Σεβίλλης για τον Γκεόργκι Αμπουρτζάνια.

Ο Γεωργιανός μέσος, μετά την παρουσία του στη Ταραγόνα, έχει προσελκύσει τα βλέμματα του συλλόγου της Ανδαλουσίας για να τον αποκτήσει.

Τα δεδομένα, σύμφωνα με τα όσα γράφονται στον ισπανικό τύπο, είναι πως ο ποδοσφαιριστής αφενός έχει μια ρήτρα απελευθέρωσης στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η Σεβίλλη δεν πρόκειται να πληρώσει εκείνο το ποσό. Αξίζει να σημειωθεί, πως τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι τα χρήματα που θα πάρει η Ταραγόνα για τον Αμπουρτζάνια, θα τα αξιοποιήσει προς αποπληρωμή, ενός μέρους του χρέους των 5 εκατομμυρίων που έχει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Σεβίλλη ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον εντάξει στη δεύτερη της ομάδα, που πήρε φέτος  την άνοδο για τη Segunda Division. Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής θα παρακολουθείται από την πρώτη ομάδα και εάν δείξει στοιχεία τότε θα προωθηθεί στην πορεία στην πρώτη ομάδα.

Εκείνο που πρωτίστως, ενδιαφέρει την Ανόρθωση, είναι το ποσό το οποίο θα παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής – εάν τελικά γίνει η μεταγραφή-. Στη συμφωνία που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο και αφορούσε την πώληση του ποδοσφαιριστή, είχε τεθεί ένα ποσοστό της τάξης του 15%.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ