Home ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Καλό δεν λύνει το πρόβλημα…

Ο Καλό δεν λύνει το πρόβλημα…

0
Ο Καλό δεν λύνει το πρόβλημα…

Αναμφίβολα η απόκτηση του Καλό, εάν ο ποδοσφαιριστής μας βγει, θα μας προσφέρει στοιχεία στο παιχνίδι μας που δεν τα είχαμε. Πρόκειται για ένα βραχύσωμο ποδοσφαιριστή, διαρκή κίνδυνο στην αντίπαλη εστία, που μπορεί να δημιουργήσει και ενίοτε να εκτελέσει.

Ωστόσο, θα ήταν μεγάλη πλάνη, τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για το τεχνικό επιτελείο, να θεωρήσουμε πως η απόκτηση του Καλό μας λύνει το επιθετικό πρόβλημα, που φανερώθηκε στα φιλικά προετοιμασίας.

Αυτό δεν το λέμε αυθαίρετα, αλλά με βάση τα στατιστικά που συνοδεύουν τον ποδοσφαιριστή. Ο Καλό στα τρία χρόνια παρουσίας που είναι στην Κύπρο, έκανε ρεκόρ καριέρας την περσινή χρονιά στη Δόξα, εκεί όπου κατάφερε σε 31 παιχνίδια εκ των οποίων τα 26 βασικός, να σημειώσει 8 τέρματα. Επίδοση που τουλάχιστον για ακραίος επιθετικός είναι αρκετά καλή, ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως όλοι όσοι είχαμε πέρσι μαζεμένοι, δεν πέτυχαν τόσα τέρματα.

Ωστόσο, αν δούμε και τις υπόλοιπες δύο χρονιές του στην Κύπρο, την πρώτη στη Δόξα σε σύνολο 31 παιχνιδιών (18 ως βασικός), πέτυχε 2 τέρματα, ενώ τη χρονιά 2014/15 στην ΑΕΛ σε σύνολο 18 συμμετοχών δεν πέτυχε τέρμα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Καλό θα δώσει σίγουρα λύσεις, είναι διεισδυτικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να δημιουργήσει και να προκαλέσει φάσεις, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να ελπίζουμε βάσιμα πως μπορεί να μας προσφέρει, τον αριθμό τερμάτων που θέλουμε ώστε να λυθεί το μέχρι τώρα επιθετικό πρόβλημα που παρουσιάζει η ομάδα.