Μαζί Λινάρδος και Κάλβο

Θυμάστε τον Παναγιώτη Λινάρδο; Ο Ελλαδίτης αποκτήθηκε από την Ανόρθωση, από τον Ιανουάριο του 2013 από την ΑΕΖ και ενσωματώθηκε στην ομάδα στις προπονήσεις του Ιουνίου, όντας ένας ποδοσφαιριστής που η ομάδα μας θα επένδυε στο ταλέντο του.

Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα κρίθηκε από τον τότε προπονητή Χριστάκη Κασσιανό, πως δεν μπορεί να βοηθήσει, έτσι αποδεσμεύτηκε για να συνεχίσει την καριέρα του στη Αναγέννηση Δερύνειας.

Ωστόσο την Τετάρτη η Βέροια, ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τόνι Κάλβο, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Παναγιώτη Λινάρδου, με τον Ελλαδίτη να έχει την ευκαιρία πλέον να αγωνιστεί σε επίπεδο Super League.

Συγκεκριμένα η Βασίλισσα του Βορρά, ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή για τον επόμενο χρόνο:

«Στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή προχώρησε σήμερα η Π.Α.Ε. Βέροια. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Λινάρδο. Ο 25χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τη “Βασίλισσα του Βορρά”. Ο Παναγιώτης Λινάρδος, που γεννήθηκε στις 08/07/1991 στο Μεσολόγγι, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Γ.Ο. Μεσολογγίου, ξεκινώντας από τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε αρκετές κυπριακές ομάδες (Απόλλων Λεμεσού, Παρεκκλησιά, ΑΕΖ, Ανόρθωση, Αναγέννηση Δερύνειας και Ομόνοια Αραδίππου), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2015-16) φόρεσε τη φανέλα του Παναιγιάλειου στο πρωτάθλημα της Football League.

Με την πελοποννησιακή ομάδα είχε 27 συμμετοχές (πρωτάθλημα και Κύπελλο) και 4 γκολ»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ