Λαΐφης δύο χρόνων!

Ανακοινώθηκε από την Σταντάρ Λιέγης ο δανεισμός του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κωνσταντίνου Λαΐφη για δύο χρόνια με επιλογή για αγορά του ποδοσφαιριστή.

dans-news-jpg

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η Στάνταρ Λιέγης, ο Ολυμπιακός Πειραιώς και ο Κωνσταντίνος Λαΐφης έχουν έρθει σε συμφωνία: ο Κύπριος αμυντικός είναι δανεικός για δύο σεζόν στην ομάδα μας (+ αγορά). ο Λαΐφης, που γεννήθηκε στο Παραλίμνι (Κύπρος) στις 19 Μαΐου, 1993 (23 χρονών) ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ανόρθωση Αμμοχώστου (63 αγώνες / 8 γκολ). Αυτό το καλοκαίρι μετακόμισε στον Ολυμπιακό. Είναι επίσης διεθνής με την Κύπρο (8 φορές). Ο Λαΐφης θα φορέσει τον αριθμό 34.

Olivier Renard: «Η άφιξη του Λαΐφη δεν είναι μια πολυτέλεια αλλά η επιθυμία να ενισχύσουμε την αμυντική μας διάταξη αλλά και για να παίξει σε τρία επίπεδα (πρωτάθλημα, Croky Κύπελλο και Europa League)

Θα είναι ο ανταγωνισμός που θα βοηθήσει την ομάδα, με την ευελιξία και την εμπειρία που απέκτησε σε νεαρή ηλικία, και που θα είναι πολύ χρήσιμο για την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. ”

Ο σύλλογος μας καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Λαΐφη και του εύχεται κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ