Κόουτς, τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη…

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα, ο προπονητής της ομάδας στο φούτσαλ, Γιώργος Κυριάκου, με την ομάδα μας, μέσω της επίσημης σελίδας που διατηρει στο facebook, να του στέλνει ευχές αλλά και τις ευχαριστίες, για όσα έχει προσφέρει μέχρι στιγμής ο Κύπριος τεχνικός.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Χρόνια πολλά κόουτς!

Μια ιδιαίτερη μέρα σήμερα για το οικοδόμημα της ομάδας μας, μιας και ένας ξεχωριστός άνθρωπος για την ομάδα μας γιορτάζει τα 36α γενέθλια του. Ο λόγος για τον προπονητή μας Γιώργος Κυριάκου.

Φιλόδοξος και οραματιστής, ο κόουτς ήταν ο πρώτος ο οποίος ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών και των φιλοδοξιών για την ομάδα μας. Ανέλαβε τα ηνία πριν 2 χρόνια, όταν η ομάδα μας ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία. Από την αρχή, αν και νεοφώτιστοι τότε στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας, δεν δέχθηκε ποτέ εκπτώσεις στους στόχους και στο ταβάνι που μπορεί να φτάσει η ομάδα. Ήταν ο πρώτος που πίστεψε στην ομάδα και μας παράσυρε μαζί του.

Ήξερε και γνωρίζει, πως το όνομα της Ανόρθωσης, δεν μπορεί να συμβιβαστεί με οποιοδήποτε άλλο ρόλο, εκτός από αυτό του πρωταγωνιστή. Με σκληρή και μεθοδική δουλειά, ήταν ο πρώτος ο οποίος με την εμπειρία του μας έδειξε το δρόμο. Έφτιαξε μια ομάδα που να μπορεί, όχι μόνο να σταθεί στο γήπεδο και να εμπνεύσει τον κόσμο στην κερκίδα, αλλά μια ομάδα που να μην «μασάει» στα δύσκολα που βρίσκει μπροστά της.
Σε αυτή την ξεχωριστή μέρα για τον ίδιο, όλοι όσοι απαρτίζουν το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, αισθανόμαστε την υποχρέωση όχι μόνο να του ευχηθούμε χρόνια πολλά, αλλά να τον ευχαριστήσουμε, για όλα όσα μας πρόσφερε και συνεχίζει να μας προσφέρει.

Κόουτς από όλους εμάς, σου ευχόμαστε χρόνια πολλά, χρόνια γεμάτα οικογειακές χαρές και επαγγελματική ευτυχία. Και να ξέρεις κόουτς πως τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ