Γιατρέ ερκούμαστε!

Καλην σας σπέρα προσφυγοαλάνια μου. Εννά αρκέψω πρώτα για την μαύρη μέρα που πριν σαρανταδκυό χρόνια , οι γκρίζοι λύκοι επιαν τα σπίθκια μας τζαι είμαστε δαμέ στο σήμερα δίχως “βάση”, διασπασμένοι δεξιά τζαι αριστερά, νοσταλγώντας πολλά “αν”. Πολλά που τούτα έχουν σχέση τζαι με την Ανόρθωση. Τζαι εννά μιλούσαμε για άλλα μεγέθη αν ήμασταν Βαρώσι. Αν μας ζηλεύκουν μια τωρά εννά μας εζηλεύκαν σχίλιες.

Ερκούμαστε στα δεδομένα μας όμως τζαι με ότι έχουμε εννά ζήσουμε, συνεχίζοντας να πιστεύκουμε τζαι πολεμώντας. Ο Ανορθωσιάτης εν απαιτητικός όμως εν τζαι πελλός. Καταλάβεις το που την αντίδραση του πάνω στην ομάδα ειδικά τα τελευταία χρόνια. Επάθαμε τόσα αλλά εμείς τζιαμέ, να κάμνουμε σχεδόν 3000 σχιλιάες κάρτες που το πούποτε. Έτσι για πλάκα. Τζαι εννά τες ρέξουμε είμαι σίουρος. Τζαι έσχεις τους άλλους τους πόρτιες που τους εδώκαν 2-3 κυπελλούθκια να βρίξουν ότι εν το γήπεδο τζαι εν το ένα τζαι εν το άλλο. Εν @ρτς!κ!@ που ένει. Απλά είμαστεν καλύττεροι παντού. Απλά είμαστεν η Ανόρθωσις τζαι είσαστεν εσείς. Να μεν αναφερτώ στους εκ λευκωσίας πόρτιες που εκάμαν πόσα εκάμαν απλά τζαι μόνο για να παν να δουν τα τσου λου με προτεραιότητα. Τζαι αν μεν ρέξετε ρε ; Που του χρόνου πάλε μάππα ρε “ανώτεροι”; Άτε τον απρίλη κανένα πλει οφ αν είσαστε πρώτοι με 19 πόντους διαφορά που τον 2ο τζαι 94 που τον 3ο.

Τούτα να τα δεί ο Πρόεδρος μας που ξέρω ότι δκιαβάζει τρελλογιατρό τζαι εννά του στείλω ένα “μηνυματάκι”. Εν θέλουμε με αεροδρόμια με λιμάνια με τελεφερικ για να πελλάνουμε.
“Επελλάναμεν ήδη, έσχει μέρες έσχει χρόνια – μιαν εκδρομή με τον γιατρό φορτωμένοι σχιόνια”

Τζαι έτσι για να κλείσουμε, μπράβο σε ούλλα τα αλάνια που ακολουθούν πιστά τζαι στηρίζουν ούλλες τες εκδηλώσεις του Συνδέσμου. Είτε εθνικές, είτε κοινωνικές είτε για τον χαβαλέ μας. Όποτε γουστάρουμε – παρτάρουμε τζαι έτσι εννά συνεχίσουμε. Μείνετε ούλλοι κοντά στον Σύνδεσμο τζαι στην Ανόρθωση μας (σε ουλλα τα τμήματα εννοοίτε) τζαι η μάππα εν στροτζυλή.

καθυστερημενόγραφο: πελάτες γουέλκαμ το χελ

Γιατρεεεεεεεεεεεεεεεεε ερκούμαστεεεεεε (πάλε)!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ