Γεμίζει σιγά -σιγά η φαρέτρα

Με την απόκτηση του Καλδερόν, τη γενική κινητικότητα που παρατηρείται στα μεταγραφικά τις τελευταίες μέρες με ποδοσφαιριστές να έρχονται για δοκιμαστικά αλλά και την γενικότερη αύρα που υπάρχει γύρω απ’ την ομάδα ότι πολύ σύντομα θα έρθουν και νέες ανακοινώσεις η ομάδα σιγά – σιγά γεμίζει.

Ειδικά στον μεσοαμυντικό τομέα όπου είναι και η πλειοψηφία των κινήσεων μέχρι στιγμής το μωσαϊκό ενόψει της νέας περιόδου άρχισε να παίρνει για τα καλά σχήμα.

Σειρά θα πάρει σιγά -σιγά και η επίθεση και ειδικά τα εξτρέμ εκεί όπου η ομάδα πέραν από τους νεαρούς (και ίσως τον Ρίος) θέλει τουλάχιστον 3 ποδοσφαιριστές (αν ο Μακρής υπολογίζεται για την κορυφή) για να βγει η χρονιά.

Συμπερασματικά, μπορεί να λεχθεί πως μέχρι τις 17 Ιουλίου, που θα ξεκινήσει το δεύτερο και βασικότερο μέρος της προετοιμασίας, υπολογίζεται πως θα υπάρχουν αρκετά κομμάτια στο παζλ με τα οποία να μπορεί να δουλέψει ο Πούτσε. Αυτό που έχει σημασία είναι πως φαίνεται το χτίσιμο να ξεκινά από την άμυνα, εκεί, δηλαδή, που υπήρχαν και οι περισσότερες ελλείψεις και στο χώρο που κατά βάση στηρίζεται η επιτυχία μιας ομάδας.

Θυμίζουμε πως μια πρώτη γεύση από τη νέα Ανόρθωση θα πάρουμε την Πέμπτη στο φιλικό με τον Άρη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ