Φιρμάνι για Γιώργο Παπαδόπουλο

Την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιώργου Παπαδόπουλου, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Ανόρθωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας, με τον 25χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Παπαδόπουλο. Το συμβόλαιο αφορά συνεργασία δύο ετών.

Τον καλωσορίζουμε στην Ανόρθωση και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Πιο κάτω η παλαιότερη αναφορά μας στον Γιώργο Παπαδόπουλο, με τη μέχρι τώρα καριέρα του.

Ο Παπαδόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, είναι 25 χρονών  ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΘΟΙ Λακατάμιας και σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή για τον Ερμή Αραδίππου όπου παρέμεινε για 4 χρόνια. Ακολούθως αγωνίστηκε σαν βασικός στην Αναγγένηση Δερύνειας και πέρσι ήταν στην ΑΠΕΠ Πιτσιλίας. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Εμπειρία πρώτης κατηγορίας απόκτησε τη χρονιά 2011-12, όταν και ήταν στον Ερμή, με τον Παπαδόπουλο να αγωνίζεται σε 10 παιχνίδια με τους φτεροπόδαρους. Ήταν η χρονιά, που η ομάδα της Αραδίππου είχε υποβιβαστεί στη β’ κατηγορία.

Περύσι αγωνίστηκε 24 φορές βασικός με την ομάδα της Κερύνειας, δεχόμενος 28 τέρματα, έχοντας όμως 9 clean sheet στο ενεργητικό του.

Την περίοδο 2014/15, αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, υπερασπίζοντας την εστία της ομάδας της Κυπερούντας 26 φορές, χρονιά στην οποία η ομάδα της Πιτσιλιάς υποβιβάστηκε και ο Παπαδόπουλος είχε δεχθεί 52 τέρματα.

Την χρονιά 2013/14, ήταν στην Αναγέννηση Δερύνειας, με την οποία αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια, δέχθηκε 28 τέρματα ενώ κράτησε την εστία του απαραβίαστη έξι φορές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ