Αυτός είναι ο Αντόνιο Ρίος

Ο νέος παίκτης της Ανόρθωσης, Χοσέ Αντόνιο Ρίος, μοιάζει άγνωστος στο κυπριακό κοινό, αλλά η παρουσία του στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Σεβίλλης δείχνει πως δεν πρόκειται για τυχαίο ποδοσφαιριστή.

Άρθρο το οποίο φιλοξενείται σήμερα στην ιστοσελίδα Balla σκιαγραφεί και μας παρουσιάζει τον Χοσέ Αντόνιο Ρίος.

Διαβάστε το άρθρο:

Ο Μιγκέλ Ουριάρτε από το «Radio Miranda» μίλησε στο Balla και σκιαγράφησε το προφίλ του νέου άσου της Ανόρθωσης, τον οποίο γνωρίζει από το πέρασμά του στην Μιραντές, της οποίας είναι ρεπόρτερ, ενώ τον παρακολούθησε και την τελευταία διετία που ήταν αντίπαλος της Μιραντές, με τη φανέλα της Γιαγκοστέρα. Δείτε τι μας είπε…

«Είναι παίκτης που καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά. Από τεχνικής άποψης είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι αριστερός μέσος και μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ και ως εσωτερικός μέσος.

Αν χρειαστεί μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ, αλλά δεν είναι αυτή η καλύτερη θέση του. Επειδή είναι επιθετικογενής παίκτης, υστερεί κάπως ανασταλτικά και όταν παίζει πίσω, συνήθως η ομάδα του έχει κάποια προβλήματα στην άμυνα, γιατί προωθείται αρκετά και αφήνει κενά πίσω του.

Στην Μιραντές μάλιστα είχε αποκτηθεί βασικά ως αριστερός μπακ, αλλά σύντομα ο προπονητής κατάλαβε ότι θα πρέπει να παίζει πιο μπροστά και τον καθιέρωσε ως εξτρέμ ή εσωτερικό μέσο.

Εκεί αγωνίστηκε και στη Γιαγκοστέρα, τα τελευταία δύο χρόνια. Εκεί αναλάμβανε σχεδόν πάντα τα φάουλ και τα κόρνερ της ομάδας. Έχει πετύχει και αρκετά γκολ από κόρνερ!
Αυτή τη σεζόν είχε έναν τραυματισμό και γι’ αυτό δεν είχε φουλ συμμετοχές (είχε 25 συμμετοχές, τις 18 ως βασικός) στη Γιαγκοστέρα, όπου ήταν βασικός σχεδόν μόνιμα στο υπόλοιπο διάστημα πέραν του τραυματισμού του.

Όταν δεν έχει προβλήματα τραυματισμών, πάντως, έχει δείξει πως είναι ένας παίκτης χρήσιμος στην ομάδα του, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού».

Πηγή: balla.com.cy

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ