Αδύνατα φιλικά προετοιμασίας

Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, η Ανόρθωση στην παρουσία της στο προπονητικό κέντρο Ρέμες στην Πολωνία θα αντιμετωπίσει τρεις αντιπάλους από δυο διαφορετικές χώρες. Βάσει των αντιπάλων τα φιλικά κρίνονται ως αδύνατα όμως οι προπονητές είναι αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα το τι πρέπει να κάνουν για να παρουσιαστούν έτοιμες οι ομάδες τους.

Ποιοι είναι οι «φιλικοί αντίπαλοι»;

Maccabi Sha’arayim: Στο πρώτο φιλικό η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει την Maccabi Sha’arayim. Πρόκειται για ομάδα που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία του Ισραήλ και την σεζόν που μας πέρασε τερμάτισε πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, κερδίζοντας έτσι την άνοδο της στην Λιγκα Λεουμιτ η οποία είναι η δεύτερη τη τάξη κατηγορία στο Ισραηλ.

Hapoel Tel Aviv: Το πιο δυνατό φιλικό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/07 με την γνωστή σε όλους Χάποελ Τελ Αβίβ η οποία την περσινή περίοδο είχε κακή χρονιά τερματίζοντας στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου. Στον όμιλο της διαβάθμισης όμως, ανέβηκε και εξασφάλισε άνετα την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία τερματίζοντας στην 3η θέση του ομίλου. Στην ομάδα αυτή θυμίζουμε πως αγωνίστηκε ο πρώην αμυντικός της Ανόρθωσης  Μπράνκο Ίλιτς μετά από το πέρασμά του από την Κύπρο.

KS Polonia Sroda: Επιστροφή στα «αδύνατα» φιλικά για την Ανόρθωση αφού στο τελευταίο παιχνίδι αντιμετωπίζει την KS Polonia Sroda ομάδα που αγωνίζεται στο 2ο γκρουπ της 3η κατηγορίας στην χώρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ