Το πλάνο Πουλλαΐδη και η «απάντηση» των παραγόντων

Περίπου 50 άτομα αναμένονται να παρευρεθούν απόψε στην έκτακτη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει ο Χρήστος Πουλλαΐδης. Παράγοντες που διετέλεσαν τα τελευταία χρόνια σε διοικητικά συμβούλια και θέλουν να ακούσουν τον Πρόεδρο του Συλλόγου αλλά είναι άγνωστο κατά πόσο έχουν σκοπό να βάλουν και το χέρι στην τζέπη.

Μιλώντας με ορισμένους από όσους θα παρευρεθούν απόψε στη συνάντηση, μας εξήγησαν ότι μπορούν να δώσουν κάποια χρηματικά ποσά όπως κάνουν κάθε χρόνο όμως θεωρούν υποχρέωση του Χρήστου Πουλλαΐδη να χρηματοδοτήσει την εταιρεία που ο ίδιος δημιούργησε. Αναγνωρίζουν βέβαια ότι αν δεν δημιουργείτο η εταιρεία πολύ πιθανόν σήμερα να μην υπήρχε η Ανόρθωση τουλάχιστον όπως την ξέρουμε στην πρώτη κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά, από το περιβάλλον του προέδρου βγαίνει το μήνυμα ότι έχει στερέψει οικονομικά πληρώνοντας πρώτα απ’ όλα χρέη και υποχρεώσεις που άλλοι δημιούργησαν. Είναι διατεθειμένος να βάλει στο νέο συμβούλιο άτομα από τους παριστάμενους απόψε δημιουργώντας μια διοίκηση ευρείας αποδοχής, νοουμένου ότι θα δεσμευτούν να βάλουν στην ομάδα συγκεκριμένα και καθόλου ευκαταφρόνητα χρηματικά ποσά. Μάλιστα προς τον σκοπό αυτό θα τους παρουσιάσει συγκεκριμένο πλάνο συμμετοχής σε διοικητικό σχήμα.

Σε περίπτωση τώρα που δεν βγει άσπρος καπνός απόψε, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Ο Χρήστος Πουλλαΐδης πολύ πιθανόν να κηρύξει ως αποτυχημένο το πλάνο της εταιρείας και να παραχωρήσει τις μετοχές του στον Σύλλογο. Σε τέτοια περίπτωση, φέρεται διατεθειμένος να φύγει κύριος, μη αφήνοντας ανεξόφλητες οποιεσδήποτε οφειλές έχουν δημιουργηθεί επί δικής του θητείας.

Απ’ εκεί και πέρα, θα είναι στο χέρι όλων όσων σήμερα ασκούν αντιπολίτευση να βγουν μπροστά και να τρέξουν την Ανόρθωση της νέας χρονιάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ