Το «ράβε – ξήλωνε» και η πολιτική του Μπενίτο

Αν στην θέση του Μπενιτο βρισκόταν ο γραφών θα ακολουθούσα μια τακτική αν όχι την ίδια , της ίδιας κατηγορίας και γραμμής.

Ομάδα που σε τριετές πλάνο τον δεύτερο χρόνο δεν προοδευσε καθόλου και αντιθέτως έκανε αρκετά βήματα προς τα πίσω το λογικό είναι ότι την ξηλώνεις και αναθεωρείς το πλάνο σου.

Πάει να πει ότι οι ποδοσφαιριστές που υπήρχαν για να υποστηρίξουν το πλάνο δεν το άντεξαν. (Έστω και αν στην περίπτωση μας υπάρχουν και άλλοι λόγοι…). Αν όντως στόχος μας είναι να αναβαθμιστεί η ομάδα θέλαμε γενική αλλαγή.

Κρατάς 3-4 πρωτοκλασάτους οι οποίοι διασώθηκαν (όπως και εγινε) και ξεκινάς να στήνεις μια ομάδα η οποία το λιγότερο που πρέπει να κάνει είναι να είναι καλύτερη από πέρσι.

Αν όντως ευσταθούν και οι πληροφορίες ότι ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής δεν δέχεται συμβουλές και παρεμβάσεις από κανένα όπως και ότι θέλει και θα είναι και ο απόλυτος κυρίαρχος όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι τότε ίσως υπάρχει φως στο τούνελ. Το “…ξήλωνε” το είδαμε. Έμεινε το “ράβε…” και ο θεός βοηθός. Ανόρθωση είμαστε.

Mr.Stain

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ